Galaxy A73 108MP’lik ana kamera ile gelecek!

galaxy a72

Samsung’un yeni nesil orta segment modeline ilişkin yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Son olarak A73’ün kamera detayları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar.

Galaxy A73 108MP’lik ana kamera ile gelecek! Samsung’un orta segmentteki popüler modeli A72 hayli ilgi çekmeyi başarmıştı. Peki A72’nin halefi A73 de aynı başarıyı gösterebilecek mi?

Samsung son 2 yıldır orta segmentte A ve M serisi ile yola devam ediyor. A serisi genel olarak kamera ve tasarım odaklı bir seriyken, M serisi ise batarya ve pil performansıyla ön plana çıkıyor.

A serisinin en üst segmenti ise A7X modelleri. Malum son olarak A72 raflardaki yerini almış ve hayli dikkat çekmeyi başarmıştı. Önümüzdeki dönemde ise A73 modeli satışa sunulacak.

Samsung Galaxy A72 kamera sayısı

Galaxy A73 108MP’lik ana kamera ile gelecek!

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un orta segmentteki popüler modeli için yeni bir söylenti ortaya atıldı. Güney Kore kaynaklı raporlara göre Galaxy A73 108 MP’lik ana kamera ile gelecek. Hali hazırda Samsung bazı modellerinde 108MP’lik ana kamera modülünü zaten kullanıyor.

Hatta geçtiğimiz günlerde Samsung’un amiral gemisi modellerinde yeni geliştirdiği 200 MP’lik kamerayı kullanacağı da iddia edilmişti. Bu açıdan bakıldığında A73’de 108MP’lik sensorün kullanılması pek de büyük bir sürpriz olmayacaktır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Samsung genel olarak A serisi ülkemizde de eksiksiz olarak satışa sunuyor. Muhtemelen A73’de dünya ile aynı anda ülkemizde satışa çıkacaktır.

iPhone 13 GPU’su selefine oranla ne kadar güçlü?