Galaxy A70s tasarımı netleşti

galaxy a70

Samsung’un Ekim ayında tanıtması beklenilen Galaxy A70s modelinin tasarım çizgisi netleşti. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Samsung orta segmentteki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Son dönemde attığı kritik adımlarla müşteri kitlesini arttırmayı başaran Güney Koreli şirket, özellikle orta segmentte başarılı modeller ortaya çıkarıyor.

Son dönemde satışa sunduğu pek çok orta segment modelinde 3 ya da 4 ana kamera kurulumuna yer veren Samsung bu açıdan rakiplerini de saf dışı bırakmış durumda.

Görünen o ki Güney Koreli şirket önümüzdeki dönemde tanıtacağı orta segment modellerinde de kamera sayısını düşürmeyi planlamıyor.

Sızdırılan son raporlara göre, önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Galaxy A70s de üç ana kamera ile gelecek. Bu konuda zaten bir takım söylentiler mevcuttu. Fakat ortaya çıkan şema çizimleriyle Galaxy A70s modelinde de 3 ana kamera kurulumuna yer verileceği kesinleşmiş oldu.

Dilerseniz bahse konu şema görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

galaxy a70s galaxy a70s 1

Damla çentikli tasarım çizgisiyle gelecek olan A70s pek çok açıdan selefi ile benzerlikler içeriyor. Telefonun en önemli ayır edici noktası ise 64MP’lik ana kamera hattına sahip olması.

iPhone 4 tasarımı 2020’de tekrar kullanılabilir