Galaxy A7 2017 için beklenen güncelleme yayınlandı

galaxy a7 2017

Samsung’un orta segmente hitap eden cihazlarından biri olan Galaxy A7 2017 sonunda Oreo güncellemesini alıyor. Güney Koreli teknoloji devi popüler modeli için Oreo dağıtımına geçtiğimiz gün başladı. Peki bu güncellemenin ülkemizdeki cihazlara gelmesi ne kadar zaman alacak? İşte detaylar.

Galaxy A7 2017 için Oreo güncellemesi yayınlandı

Akıllı telefon pazarında, en çok telefon satan firma sıralamasına baktığımız zaman zirvede Samsung’un olduğunu görüyoruz. Güney Koreli teknoloji devi ciddi anlamda, son derece geniş bir pazar ağına sahip. Pazar ağının bu kadar geniş olmasının yanı sıra, hemen hemen her bütçeye uygun bir modeli de bulunuyor. Giriş segmentinden tutun da en üst segmente kadar her aşamada bir Samsung modeli bulmak mümkün. Doğal olarak bu bileşenler, Samsung’u akıllı telefon pazarında zirveye yerleştirmiş durumda. Tabi bir de yazılım desteğini de unutmamak gerekiyor.

Güney Koreli teknoloji devi güncellemeler konusunda çok hızlı ve atik olmayabilir. Fakat satışa sunduğu hemen hemen her modeli en az bir kez yeni Android sürümüne güncelliyorlar. Aynı Galaxy A7 2017 modelinde olduğu gibi.

Bir süredir Galaxy A7 2017 için Oreo güncellemesinin geleceği zaten konuşuluyordu. Sonunda bu güncellemenin dağıtımına başlandı. Bir dizi güvenlik düzenlemesinin de dahil edildiği 1.3GB boyutundaki güncellemenin başlangıç durağı Vietnam oldu. Samsung’un Vietnam’ın akabinde bu güncellemeyi diğer Asya ülkelerinde de kullanıma sunacağı belirtiliyor.

Muhtemelen güncelleme önümüzdeki günlerde Türkiye’deki cihazlara da gelecektir.

Moto Z3 Play özellikleri ortaya çıktı