Galaxy A53 için renk seçenekleri belli oldu

galaxy a52s

Samsung’un önümüzdeki dönemde tanıtması eklenilen yeni orta segment modelinin renk seçenekleri açığa çıktı. İşte konunun detayları.

Galaxy A53 için renk seçenekleri belli oldu. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Samsung yeni A serisi modelleri için geri sayıma geçmiş durumda. Peki yeni A serisi modeller beklentileri karşılayabilecek mi? Asıl sorulması gereken soru bu.

Şimdiye kadar satışa sunulan A serisi cihazlar hayli başarılı oldu. Özellikle de A5X serisi modelleri hayli yoğun ilgi gördü. Fiyat / performans oranıyla A serisinin yıldızı konumunda yer alan A5X modelleri beklentileri fazlasıyla karşılayan bir kimyaya sahipti.

Galaxy A52s 1

Galaxy A53 için renk seçenekleri belli oldu

Peki bu serinin yeni cihazı nasıl bir tasarımla gelecek? Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre A53 genel olarak A52 ile aynı hatlara sahip olacak. Samsung telefonu biraz daha hafif ve ince bir hale getirmek için mesai harcıyormuş. Bunu yaparken de batarya kapasitesi ve diğer özelliklerden ödün verilmemeye çalışılıyormuş. Söylentiler bu yönde.

Bir de telefonun renk seçeneklerine ilişkin bazı iddialar mevcut. Sızdırılan son raporlara göre Galaxy A53 modeli ilk satışa çıktığında siyah, beyaz, mavi ve turuncu olmak üzere 4 farklı renk seçeneğine sahip olacak. Muhtemelen ilerleyen dönemde bu renklere yenileri de eklenecektir. Fakat sonradan çıkan renkler genelde Türkiye’ye gelmiyor. Yani A53’ün ülkemizde çıkış renkleriyle satılmasını bekleyebiliriz.

Kripto paralarda yükseliş devam edecek mi? İşte detaylar