Galaxy A53 5G kullanıcıları için güzel haber!

Oppo A53s 5G, Dimensity 700 ve 5.000 mAh pil ile tanıtıldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un geçtiğimiz yıla damgasını vuran orta segment akıllı telefon modeli Galaxy A53 5G, yeni güncelleme paketine kavuşmaya başladı.

Galaxy A53 5G kullanıcıları için güzel haber! Samsung’un Nisan ayı güvenlik güncellemesi, son birkaç gündür hem amiral gemisi hem de orta segment Galaxy akıllı telefonlara yavaş yavaş dağıtılmaya devam ediyor.

Galaxy A53

Güncelleme, Galaxy S23, Galaxy A52, Galaxy Z Fold 4 ve daha birçok modele ulaştı. Şimdi ise, geçen yılın en iyi orta segment akıllı telefonu olan ve bu yılın hayal kırıklığı yaratan Galaxy A54 5G’nin selefinin yerini alan Galaxy A53 5G için güncelleme yayınlanmaya başladı.

Samsung Galaxy S23 FE

Galaxy A53 5G kullanıcıları için güzel haber!

Galaxy A53 5G‘nin Nisan ayı güncellemesi, şu anda ABD bölgesinde açık olan modeller için mevcut durumda ve sadece Puerto Riko’da kullanılabiliyor. Güncelleme şu anda sadece kısıtlı bir bölgede kullanıma sunuldu, dolayısıyla ana karadaki cihazların güncellemeyi alması biraz zaman alabilir. Çünkü bu cihazlar, geçtiğimiz ayın güvenlik yamasıyla güncellenmişti.

Galaxy S23 FE 2

Güncellemeyi alanlar için, Nisan ayı güncellemesinin ayrıca One UI 5.1’e yükseltmesini de sunduğunu hatırlatalım. Bu nedenle, büyük bir indirme boyutunun beklenilmesi daha doğru olacaktır. One UI 5.1, Galaxy akıllı telefonlarına birçok iyileştirme getiriyor. Ancak Nisan 2023 güvenlik yaması da önemli, çünkü bu paket bazı ciddi güvenlik açıklarını düzeltecektir. Güncellemenin tüm dünya genelinde yayılması birkaç günü bulabilir. Ancak ara sıra telefonunuzun yazılım bölümüne göz atmanız, olası bir gözden kaçmanın da önüne geçecektir. Galaxy A53 5G kullanıcıları için güzel haber!

Apple, iPhone 15’te bir ilke imza atacak