Fortnite yeni oyun modunu devreye soktu!

Fortnite yeni modunu devreye soktu!

Fortnite son sezonuyla büyük bir sarsıntı başlattı. Geliştirici Epic Games, belki de oyunun en ikonik özelliği battle royale modlarında değişiklik yaptı. İşte detaylar.

Bu değişiklik oyuna olan ilgiyi azaltma potansiyeli olan riskli bir hamleydi. Ancak bu hamlenin tam tersi bir etkiye sahip olduğu görülüyor. Epic’in şimdi Fortnite “Sıfır Yapı modu” olarak adlandırdığı şeye herkes hemen ilgi göstermedi. Facebook Gaming yayıncısı Michael “The Fierce Diva” Reynolds bir röportajda, “Başlangıçta özellikten nefret ettim ve kesinlikle öfkelendim” ifadelerini kullandı. Böyle düşünen tek kişi Reynolds değildi.

Fortnite yeni modunu devreye soktu!

Twitch yayıncısı Ali “SypherPK” Hassan, “Başlangıçta bundan nefret edeceğimi düşündüm” dedi. “Belki bununla ilgili birkaç video çekerim ve sonra normal bir moda geri dönerim diye düşündüm.” Ancak oyunu oynadıktan sonra fikirlerinin değiştiklerini belirttiler. Reynolds, “Biraz oynadıktan sonra oyunun modundaki değişikliğe ciddi anlamda saygı duydum” dedi. Hassan, “Oyunu oynarken çok iyi vakit geçirdim,” ifadelerini kullandı. Sadece bu ikisi değil; DrLupo, TimTheTatman, Nickmercs ve Tfue gibi çok fazla Fortnite oynamayan birçok yayıncının oyuna ilgi gösterdikleri görüldü.

Fortnite özellikle pandemi ile birlikte oldukça ünlenen oyunlar arasında dikkat çekiyor. Oyun farklı modları da sunarak hem mevcut kitlesini korumak hem de oyunu daha önce oynamamış insanları kendi bünyesine çekmeyi hedefliyor. Şirket bu konuda oldukça başarılı diyebiliriz.

Ele geçirilen Rusya drone’unun içinden koli bandı ve Canon DSLR kamera çıktı