Fortnite Büyük Vurgun Etkinliği duyuruldu!

Fortnite Büyük Vurgun Etkinliği

Fortnite Büyük Vurgun Etkinliği bugün duyuruldu. Tüm platformlarda geçerli olacak olan Fortnite Büyük Vurgun Etkinliği’nin detayları ve bu etkinlikte kazanılacak olan ödüller haberimizde.

Epic Games, Battle Royale türündeki oyunu Fortnite için geliştirmeler yapmaya devam ediyor. Bugün versiyon 5.40 güncellemesini yayınlayan Fortnite, şimdi de Büyük Vurgun Etkinliği ile karşımıza çıkıyor. Bir çok ödülün yer aldığı Büyük Vurgun Etkinliği’nde oyuncuları kıyasıya bir mücadele bekliyor.

PUBG mobilde de büyük ilgi görüyor

Biz de bu haberimizde Büyük Vurgun Etkinliği’nde kazanılacak olan ödülleri ve bu ödülleri nasıl kazanacağınızı bir araya getiriyoruz. Tüm platformlarda geçerli olan bu etkinliğe katılmak için Fortnite V5.40 güncellemesini yüklemeniz gerektiğini belirtelim.

Fortnite Büyük Vurgun Etkinliği detayları!

  • Kaçış modunda 10 maç oynayarak 5.000 TP kazanabilirsiniz.
  • Mücevher taşıyan rakiplere 500 hasar vererek, İskambil Çetesi spreyini açabilirsiniz.
  • Kaçış SSM’de 5 farklı maçta bir Mücevher alarak, Nakit Akışı dalış izini açabilirsiniz.
  • 3 görevin hepsini tamamlayarak, Levye kazmasını alabilirsiniz.

Ayrıca oyun içi mağazaya yeni gelen Soygun Paketi’ni satın alarak Kırmızı Başlıklı Haydut kıyafetini, Para Çantası sırt süsünü ve 600 V-Papel karşılığında satın alabilirsiniz.

Son olarak PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS ve Android platformlarında bu etkinliğin bugün başladığını ve kısa bir süre devam edeceğini belirtelim.

Fortnite Büyük Vurgun Etkinliği