Ford kullanıcıları aracınız geri çağırılabilir

ford ev 2

Ford tarafından ortaya çıkarılan bir probleme göre, bazı hibrit modellerin yangın çıkarma tehlikesi var. İşte Ford tarafından geri çağrılan araçlar.

Ford kullanıcıları aracınız geri çağırılabilir. Dünyanın en büyük ve en eski otomobil üreticilerinden biri olan Ford, iki farklı hibrit motoru seçeneğinde yangın tehlikesinin olduğunu ortaya çıkardı. Şirket tarafından kendi modelleri üzerinde yapılan birtakım araştırmalar sonucunda, 2020 ila 2022 yılları arasında üretilmiş toplam 100.689 aracın kaput altındaki birtakım sorunlardan dolayı yangın tehlikesi içerdiği tespit edilmiş.

Ford, 100.000 hibrit aracı hakkında güvenlik riski duyurdu!

Ford’dan yapılan açıklamaya göre, sorunlu olan modeller şu an için Corsair, Escape ve Maverick ile sınırlı. Bununla birlikte Amerikalı teknoloji devi, şu ana kadar kendisine yansıyan herhangi bir kaza, yangın vb. gibi bir durumun söz konusu olmadığını duyurdu.

Ford, 100.000 hibrit aracı hakkında güvenlik riski duyurdu!

Ford kullanıcıları aracınız geri çağırılabilir

Elektrikli otomobillerde bu tarz tehlikeli durumların ortaya çıkması çok daha olası görünüyor. Neticede baştan aşağı elektrik enerjisiyle çalışan bir araçtan bahsediyoruz. İşte bu yüzden de tam elektrikli ya da hibrit fark etmeksizin, önümüzdeki günlerde bu konuya ilişkin şikayetler artmaya devam edecektir.

sürücüsüz otomobiller

Son olarak Ford her ne kadar sektörün en önde gelen otomotiv üreticilerinden biri olsa da, Amerikalı teknoloji devinin daha bu alanda alması gereken çok yol var diyebiliriz. Bu durumun en güzel örneği ise, Ford’un geri çağırdığı ve toplam sayısı 100.000’ünn üzerinde olan modellerin belki de hiç birinin ülkemizdeki sıradan vatandaşlar tarafından bilinmemesi gösterilebilir.

HMD yeni Nokia yeni telefonlarını duyurdu