FM 2019 demosu yayınlandı! İşte indirme linki!

fm 2019

Geçtiğimiz hafta raflardaki yerini alan FM 2019 için merakla beklenen demo versiyon sonunda yayınlandı. İşte FM 2019 demosu için indirme linki.

Sports Interactive ve Sega işbirliğiyle geliştirilen FM 2019 geçtiğimiz hafta raflardaki yerini almıştı. Söz konusu futbol menajerliği olduğunda adeta rakipsiz bir isim olan FM’nin yeni oyunu, 2 Kasım itibariyle PC için satışa sunulmuştu.

FM 2019 demosu indirme linki!

Sports Interactive, biraz geç de olsa FM 2019 demosunu nihayet yayınladı. FM 2019 demosu an itibariyle Steam üzerinden erişilebilir durumda. Dilerseniz FM 2019 Steam sayfasına buradan erişerek, demoyu indirebilirsiniz.

FM 2019 demosu, size dünyanın en büyük liglerinden birinde, hızlı oyun modunda, yarım sezon boyunca oynamanıza izin veriyor. Yani sezon öncesi transferlerini gerçekleştirip kadronuzu oluşturabiliyorsunuz. Tek kötü yan ise sezon sona ermeden, demo sürümün bitiyor oluşu.

Fakat dileyenler oyunu satın alıp, demoda kaldıkları yerden oyunlarına devam edebiliyorlar. FM 2019 fiyatı şu aralar Steam’de 179TL civarlarında. Fakat çeşitli siteler üzerinden oyunu sadece 105TL’ye almanız da mümkün. Bu sitelerde de size bir Steam kodu veriliyor ve oyunu verilen kod ile Steam kütüphanenize ekleyip, oradan dilediğiniz zaman indirebiliyorsunuz.

Şunu da dip not olarak belirtelim. Eğer futbol menajerliği oyunları ilginizi çekiyorsa, FM 2019’dan başka bir alternatifiniz bulunmuyor. EA Sports bir ara bu pazara FIFA Manager ile dahil olmuş fakat istediği başarıya ulaşamayınca seriyi bitirme kararı almıştı.

Xbox Game Pass’ten bir yıldız daha kaydı