Fiyat performans telefonu Nokia 4.2 tanıtıldı!

Nokia 4.2

Nokia, MWC 19 etkinliğinde fiyat performans telefonu olan Nokia 4.2’yi tanıttı. Özellikleri ile dikkat çeken Nokia 4.2 sadece 169 dolar gibi oldukça uygun bir fiyata sahip. İşte Nokia 4.2 özellikleri.

HMD Global ile güçlerini birleştiren Nokia, Android dünyasına hızlı bir giriş yapmıştı. Uygun fiyatlı telefonları ile dikkat çeken Nokia, MWC 19 etkinliğinde yeni fiyat performans telefonunu tanıttı. Yine enterasan bir isimlendirme politikası izleyen firma, bu modeline Nokia 4,2 adını veriyor. Peki, 169 dolarlık bu telefon neler sunuyor?

Nokia 4.2 özellikleri hakkında her şey!

Nokia 4,2; 5.7 inç büyüklüğünde 720P çözünürlüğünde çentikli TFT ekran ile geliyor. Gücünü Qualcomm’un 12 nm üretim süreci ile üretilen Snapdragon 439 yonga setinden alan telefonun, 2 GB ve 3 GB RAM’li sürümleri bulunuyor.

16 GB depolama birimi + 2 GB RAM ve 32 GB depolama birimi + 3 GB RAM opsiyonları ile gelen telefonda çift arka kamera yer alıyor. Bu kameralar 13 Megapiksel + 2 Megapiksel çözünürlüğünde.

Nokia 9 PureView tanıtıldı! İşte Nokia 9 PureView özellikleri!

Telefonun ön bölümünde ise 8 Megapiksellik kamera yer alıyor. Bu kamera çentiğin içerisine yerleştirilmiş. Google’ın Android One kapsamında üretilen telefonu kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkıyor.

169 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak olan Nokia 4,2’nin ilerleyen dönemde çıkacak olan Android güncellemelerini hızlı bir şekilde alacağını söyleyebiliriz.

Nokia 4.2