Fitbit Luxe, OLED ekranla geliyor! İşte detaylar

Fitbit Luxe, OLED ekranla geliyor! İşte detaylar

Fitbit geçen ay çocuklar için Ace 3 fitness bandını duyurdu. Tanıtacağı bir sonraki akıllı bandın adı ise Alman blogu WinFuture tarafından sızdırıldı. Görüntülerde karşımıza çıkan cihaz Fitbit Luxe olarak adlandırılacak.

Bugün yeni bir sızıntı habere göre, şirket bir başka özel fitness takipçili premium odaklı Fitbit Luxe’yi ortaya koyacak. WinFuture bugün Fitbit Luxe dedikleri bir ürünün resimlerini yayınladı. Buna göre daha kaliteli bir giyilebilir cihaz sağlamaya odaklanan şirket Fitbit’in fitness takipçisi serisinin en üst noktasını dizayn ediyor. Luxe, görünüşe göre siyah, altın ve gümüş renklerde gelebilecek paslanmaz çelik bir kasa ile gelecek.

Fitbit Luxe, OLED ekranla geliyor! İşte detaylar

Fitbit Luxe, zarif bir tasarıma sahipt ve en az üç renk seçeneğine sahip olacak. Gövdesi parlatılmış paslanmaz çelikten yapılmış ve değiştirilebilir kayışları, genellikle fitness takipçilerinde görmediğimiz bir toka ile birlikte geliyor. Luxe, çözünürlüğü bilinmeyen renkli bir OLED dokunmatik ekrana sahip olacak. Henüz giyilebilir cihazın ayrıntılı özelliklerine sahip değiliz. Ancak sızdırılan resimler, fitness takipçisinin solunum eğitimi, kalp atış hızı izleme, uyku izleme ve bazı spor modları ile geleceğini ortaya koyuyor. Kaynak ayrıca Fitbit Luxe’nin stres izleme özelliğine sahip olacağını ve suya dayanıklı olacağını, yani yüzerken bileğinizden çıkarmanız gerekmediğini iddia ediyor. Fitbit Luxe’de GPS bulunmuyor. Ancak bağlı akıllı telefondaki GPS yardımıyla antrenman rotalarınızı yine de takip edebilirsiniz. Fitbit Luxe’nin fiyatlandırma ve piyasaya sürülme tarihi şu anda bilinnmiyor. Ancak resmi görüntüler çıktığı için Fitbit’in yeni giyilebilir cihazını duyurması çok uzun sürmeyecektir.