Fitbit Charge 3, IFA 2018 öncesinde ortaya çıktı

fitbit charge 3

Giyilebilir teknoloji pazarının önemli isimlerinden biri olan Fitbit, yeni akıllı saati için gün saymaya başladı. İşte Fitbit Charge 3 hakkındaki detaylar.

Genel olarak uygun fiyatlı modelleriyle dikkat çeken Fitbit, Versa modeli sayesinde önemli bir kullanıcı kitlesine erişmeyi başarmıştı. Hem Android, hem de iOS cihazlarını destekleyen Fitbit Versa, kısa sürede global ölçekte önemli bir kullanıcı kitlesine erişmişti.

Versa’nın yakaladığı bu başarı, Fitbit’i yeni modeller üretme konusunda da cesaretlendirdi. Nitekim bu bağlamda geliştirilen ilk model olan Fitbit Charge 3’ün önümüzdeki IFA 2018 etkinliğinde sergilenmesi bekleniyor.

Fitbit Charge 3 görselleri sızdırıldı

Fitbit’in giyilebilir teknolojiler sektörüne yönelik ürettiği yeni modelini IFA 2018 öncesinde tanıtması bekleniyor. Fitbit Charge 3 ismi ile tanıtılacak olan modelin sergilenmesi ise IFA’da gerçekleşecek.

Muhtemelen önümüzdeki günlerde resmen tanıtılacak olan Charge 3’e ait görseller, geçtiğimiz gün bazı mecralarda ortaya çıktı. Sızdırılan görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

fitbit charge 3

Charge 3 modelinin genel anlamda Fitbit tasarım çizgisine yakın bir yerde konumlandığını görüyoruz. Yani Fitbit Versa ile Fitbit Charge 3 arasında öyle muazzam bir tasarım farklılığı bulunmuyor.

Charge 3’ün görsellerine baktığımızda ilk dikkat çeken detay yan düğmenin tamamen çıkarılmış olması. Ayrıca saatin görüntüsü biraz daha dikdörgenimsi bir yapıya bürünmüş durumda. Yine de saat hakkındaki ayrıntılı detayları önümüzdeki günlerde öğreneceğiz. Bakalım Fitbit’in yeni modeli de Versa kadar başarılı olabilecek mi? Bunu zaman gösterecek.

Apple Pencil eski iPhone’larda da kullanılabilecek