Final Fantasy VII detayları netleşti

maxresdefault 19

Hayli uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan Final Fantasy VII Remake için State of Play etkinilğinde yeni detaylar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Son dönemde remake ya da remastered oyunların hayli popüler olduğunu söyleyebiliriz. Eski nesil konsollar için geçmiş dönemde çıkan hit yapımlar, günümüz konsolları için tekrardan elden geçirilerek satışa sunuluyor. Bu şekilde satışa sunulan yapımların öyle çok yüksek satış rakamlarına ulaştığını henüz görmedik. Fakat bu yapımlar yeni bir oyundan çok da uygun bir bütçeyle geliştirildiğinden yapımcıya ekstra yük bindirmiyor. Dolayısıyla yapımcılar da sıfırdan yeni bir oyun için uğraşmak yerine, soğuyan yemeği ısıtıp oyun severlerin önüne servis etmeyi tercih ediyorlar.

FF VII Remake bölümler halinde gelecek

Son dönemde merakla beklenen remake yapımlardan birisi de Final Fantasy VII. Köklü serinin 7. oyunu remake olarak PlayStation 4’te boy gösterecek. Square Enix, 4 yılı aşkın bir süredir bu remake oyunun üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz gün düzenlenen State of Play etkinliğinde uzun süredir haber alamadığımız Final Fantasy VII için de bir video yayınlanmıştı. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Final Fantasy VII

Oyun için yayınlanan videonun akabinde, FF VII Remake’in bölümler halinde çıkış yapacağı da bir kez daha kesinleşmiş oldu. Yapımcı ekip hayli uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan yapım için henüz bir çıkış tarihi açıklamış değil. Genel kanı FF VII Remake’in 2019 son çeyreğinde satışa sunulacağı yönünde. Yine de bekleyip göreceğiz.

PUBG Lite sistem gereksinimleri açıklandı