Euro Truck Simulator 2 için Trakya eklentisi geliyor

maxresdefault 18

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ilgile oynanan oyunlardan biri olan Euro Truck Simulator 2 için Trakya haritası eklentisi geliyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

SCS Software tarafından geliştirilen ve 2012 yılında satışa sunulan Euro Truck Simulator 2 için yeni bir genişleme paketi daha geliyor. Oyuna eklenecek olan yeni genişleme paketiyle, ülkemizdeki Trakya bölgesini kapsayan harita da oyuna dahil edilecek.

ETS 2’de yolumuz Trakya’ya düşecek!

Euro Truck Simulator 2 ya da oyuncular arasındaki tabiri ile ETS 2, son derece eski bir yapım olmasına karşın hala severek oynanıyor. Hali hazırda bu yapımın dünya çapında binlerce aktif oyuncusu bulunmakta.

ets 2

Elbette “yıl olmuş 2019 hala ETS 2 oynayanlar var mı?” diye soranlar da olacaktır. Fakat ETS 2 öyle yıllarla eskiyecek bir oyun değil. Sürekli genişletilen haritası sayesinde, oyun severlere ciddi anlamda “tır şoförlüğü” deneyimini yaşatan bir yapım.

Oyuna eklenecek olan yeni haritayla birlikte uzun bir süredir beklenen Trakya bölgesi de ETS 2’ye dahil edilmiş olacak. Artık oyuncular İstanbul’a kadar sevkiyat gerçekleştirebilecekler.

Road to the Black Sea ismiyle duyurulan eklenti için yayınlanan tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Yeni harita ile birlikte oyuncular çiftliklerden, tomruk ve maden şirketlerinden işler alabilecekler.

Henüz SCS Software eklentinin ne zaman oyun severlerin beğenisine sunulacağını açıklamış değil.

E3 2019 etkinlik takvimi netleşmeye başladı