Filenin Sultanları, Avrupa üçüncüsü oldu

Filenin Sultanları, Avrupa üçüncüsü oldu

2021 CEV Avrupa Şampiyonası sonuçlar belli oldu. Olimpiyat oyunları boyunca bizlere heyecan yaşatan milli voleybol takımımız burada bir başarıya imza attı. Filenin sultanları Avrupa üçünüsü oldu. İşte detaylar.

Milli voleybol takımımız, bu yıl 32.cisi düzenlenen Avrupa Şampiyonası‘nda yer aldı. Filenin sultanları sırasıyla İsveç, Finlandiya, Ukrayna ve Hollanda ile maç yaptı. Grup karşılaşmalarında milli takımımız sadece 1 set kaybetti.  Turnuvada yarı final ve final karşılaşmaları Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekeşti. “Filenin Sultanları” yarı finalde son Sırbistan ile mücadele etti. Milli voleybol takımımız ev sahibi konumundaki rakibine 3-1 mağlup oldu ve finalde şansını kaybetti. Ancak umutlar burada bitmedi. Üçüncülük için verilen mücadelede milli voleybol takımımız bir başarıya imza attı. Filenin sultanları bu maçta müsabakadan 3-0 üstün ayrıldı. Böylece bronz madalya ülkemizin oldu.

Filenin Sultanları, Avrupa üçüncüsü oldu

Milli takımımıza Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’ndan tebrik geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesaplarından filenin sultanlarını tebrik etti. Erdoğan , “CEV 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak bizleri gururlandıran A Milli Kadın Voleybol Takımı’mızı gönülden tebrik ediyorum. Son ana kadar mücadeleyi bırakmayan Filenin Sultanları’na tüm Türkiye adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu ise, “Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda gösterdikleri başarılı performansın ardından Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi olan Filenin Sultanları’nı yürekten kutluyorum” ifadesini kullandı. Takım kaptanı Eda Erdem, karşılaşma sonrasında, “Türk halkı iyi ki varsınız. İnanılmaz desteklediniz bizi. Bu galibiyetlerde, bu başarılarda sizin payı çok fazla. Çok teşekkür ediyoruz. 2022 yazında görüşmek üzere!” sözlerini kullandı.

WhatsApp iOS’tan Android’e sohbet geçmişi aktarımı Samsung cihazlarına geliyor