FIFA Mobile için Dünya Kupası güncellemesi çıktı!

FIFA Mobile

Dünya Kupası heyecanı FIFA Mobile ile telefonlara taşınıyor! Electronic Arts, iOS ve Android’de yer alan FIFA Mobile için Dünya Kupası güncellemesini yayınladı.

Electronic Arts, sevilen futbol oyunu FIFA 18 için geçtiğimiz günlerde güncelleme yayınlamıştı. FIFA 18’in; PC,PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına gelen güncelleme ile Dünya Kupası modu oyuna eklenmişti. EA, mobil oyuncuları unutmadığını bugün yayınladığı güncelleme ile kanıtladı.

FIFA 18 Dünya Kupası güncellemesi çıktı!

App Store ve Google Play Store’da yer alan FIFA Mobile için bugün güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile sürüm 10.2.00‘a yükselen oyuna Dünya Kupası modları eklendi. Yaklaşık olarak 140 MB olan oyuna gelen güncellemenin detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

FIFA Mobile güncellemesinin detayları!

  • Zafere ulaşmak için diğer FIFA World Cup takımlarına karşı mücadele edin
  • FIFA World Cup’a Giden Yol’da turnuvaya katılamayan takımlarla oynayın
  • Gerçek hayattaki maçların sonuçlarını tahmin ederek ödüller kazanın
  • Karşı Atak maçlarında ve turnuvalarında karşılıklı mücadele ederek liderlik tablosunda tırmanın
  • Kadro Kurma Görevlerinde strateji kurarak milli takımınız için ödüller kazanın
  • Ayrıca, FIFA World Cup programında paket satın alın, Ultimate Team’de bonus olarak eş değerini elde edin. Dünyanın en büyük spor etkinliğini oyuna ekleyen heyecan dolu güncellemeyi deneyin!

Dünya Kupası‘na sayılı günler kala gelen bu güncelleme ile futbol heyecanı mobil cihazlara da taşınmış oldu. Dünya Kupası güncellemesini App Store veya Play Store‘dan indirerek, bu heyacana siz de ortak olabilirsiniz.