FIFA 17 Companion mobil uygulama çıktı!

fifa 17 companion

Bu hafta çıkacak FIFA 17’nin yardımcı mobil uygulaması FIFA 17 Companion uygulaması yayınlandı. İşte detaylar.

Futbol oyunlarını seven her kullanıcının bildiğini düşündüğümüz FIFA 17 bu hafta resmi olarak satışa çıkıyor. FIFA 17, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PC platformları için satışa çıkıyor. Beraberinde ise oyundaki profile ulaşmak için kullanabileceğiniz FIFA 17 Companion uygulaması yayınlandı.

FIFA 17 Companion ne işe yarıyor?

FIFA 17 Companion, FIFA 17 oyuncuları için bir çeşit mobil yardımcı uygulama olarak işlev görüyor. Eğer oyunu multiplayer şeklinde oynuyorsanız, bu uygulama kullanıcılara FIFA Ultimate Team’e erişim imkanı sağlıyor.

FIFA Ultimate Team aracılığı ile oyuncular takımlarını yönetebiliyor. Oyuncu transferleri gibi menajerlik işlemleri bu uygulama üzerinden yapılabilecek. Yani akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar üzerinden de takımınızı yönetmek mümkün olacak. Ancak tabii ki FIFA 17’de Ultimate Team için bu uygulamaya ihtiyaç yok. Sadece bir seçenek olarak düşünülebilir.

FIFA 17 Companion uygulaması Android, iOS ve Windows Phone platformlarına eş zamanlı olarak yayınlandı. Uygulamayı indirmek ücretsiz. Ancak kullanmak için FIFA 17 oyununu satın almış olmak gerekiyor. Uygulama çalışmak için en az Android 4.1, iOS 8.2 ve Windows Phone 8.1 sürümlerine ihtiyaç duyuyor.

FIFA 17’nin konsol ve PC platformlarında çıkış tarihi 29 Eylül olarak görülmekte. Oyunun ön sipariş süreci ise halen aktif. Uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

FIFA 17 Companion indirme linkleri Android – iOS – Windows

iPhone 7 için en iyi bataryalı kılıflar!