FIFA 14’te Büyük Şok!

FIFA 14te Buyuk Sok

Konsol ve bilgisayarların vazgeçilmez oyunlarından FIFA 14’ün Xbox One sürümünde büyük şok yaşandı.

Electronic Arts‘ın popüler oyununun Xbox One sürümü için hazırlanan demosuna erişmek isteyen oyun severler karşılaştıkları durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bunun üzerine EA cephesinden gelen açıklama ise olayı bambaşka bir noktaya götürdü.

FIFA 14'te Buyuk Sok!

Dünyanın en popüler iki futbol oyun serisinden birisi olan FIFA‘nın yeni nesil konsol Xbox One sürümü için oyunun demosunu (Deneme sürümü, ücretsiz dağıtılır.) konsollarına indirmek isteyen oyun severler EA‘nin 4.99 dolarlık ücret talebini görünce gözlerine inanamadılar.

Bu olay üzerine EA‘ya şikayet yağmuru başlatılırken, oyunun yapımcısından açıklama gecikmeden geldi. Bu olayın sistemsel bir arıza nedeniyle yaşandığını belirten EA yetkilileri, yapılan şikayetler üzerine durumun fark edildiğini ve gerekli müdahalenin yapıldığını belirtti.

Ne yazık ki bu durumun bir sistem arızası olduğunu bilmeyen bazı oyun severler demo sürümünü görebilmek için talep edilen ücreti ödemiş durumda. Şimdi akıllardaki soru ise EA yaşanan bu teknik sorun nedeniyle oyun severlerden alınan paraların iadesini yapacak mı?

Arıza ile ilgili jet yanıt veren EA bu konuda şuan için sessiz kalmayı tercih ediyor.

İşte şirketin oyun için istediği ücreti gösteren o ekran;

FIFA 14'te Buyuk Sok!

Sony, Vaio Laptopları Topluyor!