Farklı bir Superman uyarlaması olan BrightBurn için ilk fragman

maxresdefault 20

Her filminde dünyayı kurtaran Superman ya iyi tarafı seçmek yerine güçlerini kötülük için kullansaydı? İşte BrightBurn tam olarak da bu ihtimali bizlere sunuyor.

DC dünyasının en güçlü süper kahramanı olan Superman, hemen hemen her filminde tüm dünyayı yok olmanın eşiğinden kurtarıyor. Peki ya Superman iyi tarafı seçmek yerine, kötü tarafta yer alsaydı?

Eğer bu sorunun cevabını merak ediyorsanız, BrightBurn’u izlemeniz yeterli olacak. Guardians of the Galaxy ile ismini duyuran David Yarovesky’nin yönettiği film, daha bebekken dünyaya gelen süper güçlere sahip küçük bir çocuğun hikayesine odaklanıyor.

Superman temalı korku filmi geliyor!

Daha doğrusu, filmin Superman’in iyilik değil, kötülüğü seçtiği farklı bir versiyon olduğunu söylemek de mümkün. Elbette işin içerisinde korku ve gerilim öğeleri de bolca kullanılmış. Açık konuşmak gerekirse, korku figürleri de hayli etkili görünüyor. Dilerseniz film için yayınlanan tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Filmin kadrosunda  Elizabeth Banks, David Denman, Christian Finlayson ve Gregory Alan Williams gibi isimler yer alıyor. Tüm dünya ile ülkemizde de aynı anda 24 Mayıs’ta vizyona girecek olan BrightBurn’un yüksek bir gişe başarısına ulaşması bekleniyor.

Film farklı bir Superman çevrimi olduğu için ilgiyle karşılanması pek de şaşırtıcı olmayacaktır. Bu arada DC cephesinden bu film için nasıl bir tepki geleceği de gerçekten merak konusu. Bekleyip göreceğiz.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın (10 – 16 Aralık)