Far Cry 4’ten Filli Trailer!

Far Cry 4ten Filli Trailer

Sevilen seri Far Cry’ın yeni oyunu Far Cry 4 için fillerden oluşan yeni bir trailer paylaşıldı.

Kyrat isimli hayali bir Himalaya ülkesinde karakterimize can vereceğimiz oyunun resmi olarak açıklanmasından itibaren yayınlanan her videoda bir fil görmüştük, ancak bu sefer yayınlanan videoyu filler oluşturuyor.

Far Cry 4'ten Filli Trailer!

Başlı başına fillerin yer aldığı trailerda Ubisoft’un neden bu kadar üzerinde durduğunu bilemiyoruz. Ancak Kyrat’ta yaşayacağımız süre içerisinde bu hayvanlar ile yakından ilgili şeylerin başımıza geleceği kesin. Ubisoft tarafından paylaşılan trailerın beraberinde yapılan,

Far Cry 4’ün açık dünyasında filler güçlü bir silah, ölümcül bir düşman ya da öfkeli bir araç haline gelebilirler…” şeklindeki açıklama ile oyunun gerçek hakimlerini açıklar nitelikte.

Bilindiği üzere Ubisoft başarılı serinin her anlamda en iyi oyununu Far Cry 3 ile hayranlarına sunarak büyük bir yükselişe geçmişti. Şimdi bu yükselişi daha da hızlandırmak isteyen Ubisoft, büyük savaş için Himalayaların hayali ülkesi Kyrat’ı seçmiş durumda.

18 Kasım 2014 tarihinde hayranlarıyla buluşacak Far Cry 4; Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360 ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

Şimdi sizleri Far Cry 4: The Mighty Elephants of Kyrat isimli trailer ile baş başa bırakıyoruz;

Google’ın Android One Cihazı!