Fallout Shelter’a Yılbaşı Güncelleştirmesi geldi!

fallout shelter

Bugün itibariyle Bethesda; Fallout Shelter’in güncellenmiş sürümünü kullanıcılarla paylaştı Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Oyun tam olarak 13 Ağustos günü Google Play ve App Store üzerinden kullanıma sunulmuştu. 13 Ağustos itibariyle; Google Play Store üzerinden son derece yoğun bir indirme işlemi gerçekleştirilmişti.

Bethesda’nın oyunu Fallout Shelter’a Yılbaşı Güncelleştirmesi geldi. Şimdilik sadece iOS ve Android Kullanıcılarının erişebildiği Fallout Shelter; Oyuncular tarafından oldukça beğenildi.

Fallout hayranı Kullanıcılar; kendi nükleer korunaklarını inşaa edip, minik dijital insanları bu barınaklarda yaşatmaya çalışmak için çalışıyorlardı; ancak oyunun yapımcısı Bethesda, oyunun Yılbaşı için güncelleştirildiği bilgisini bizlerle paylaştı.

fallout shelter

Google Play Store ve App Store üzerinden de güncellenen oyunla oyunun kapasitesi ve oynanabilirliği daha da arttırılmış oldu.

Yılbaşı Güncelleştirmesinin içeriğinde Vault’s Dwellers adlı Yeni Eklenti Paketi yer alıyor. Oyunu oynayabilmeniz için Android sürümünüzün 4.1 ve üzeri, iOS sürümünüzün de iOS 8 ve üzeri olması gerekiyor.

Samsung Galaxy Note 5 Winter Edition geliyor!