Fallout Shelter Oyunu iOS İçin Duyuruldu

fallout shelter oyunu

Bethesda’dan herkes Fallout 4’ü beklerken yapımcı firma bugün sadece iOS platformu için Fallout Shelter oyununu duyurdu. Efsanevi serinin mobil oyunu Fallout Shelter büyük ilgi uyandırdı.

fallout-shelter-oyunu2

Boyutu yaklaşık 200 MB olan oyun, Fallout serisinden tanıdık olmayan grafiklerle geliyor. Karikatür benzeri şirin gözüken karakterlerle bir sığınakta geçen oyun, hayatta kalmak üzerine gereken ihtiyaçları dengelemek üzerine kurulu. Oyun sadece iOS platformu için iPhone ve iPad cihazlarda oynanabiliyor. Henüz Android tarafıyla ilgili yapılan bir açıklama yok. Ücretsiz olarak indirilebilen oyunda, oyun içi satın almalar mevcut.

The Sims’e benzeyen simülasyon yapısıyla dikkat çeken Fallout Shelter, beklenmeyen ve sürpriz etkisi yaratan bir oyun oldu. Bir sığınağın içerisinde yeni bir hayat kurmaya çalıştığınız oyunda su, yemek ve elektrik gibi kaynakların dengesini sağlamak, sığınağınızda yaşayan insanların karakter gelişimlerini yapmak gibi özellikler ile enteresan gözüken bir oyun. Sığınağınızda yangınlar çıkabiliyor, böcek istilaları ve düşman saldırıları gibi felakatler ile sığınağınızı ayakta tutmak oyunun ana mantığı. Fallout Shelter oyunuyla ilgili lansmanda kaydedilen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

One Plus 2 Çıkmadan Satış Fiyatı Belli Oldu!