Fallout birası gerçek oldu

falloutbeer1

Popüler RPG serisi Fallout’un dördüncü oyunu 10 Kasım’da piyasaya çıkmak için zaman sayarken, yan ürünler de birbir ortaya çıkıyor.

 

Fallout’un yapımcısı Bethesda, İngiltere’de piyasaya sürülmek üzere, ünlü bira üreticisi Carlsberg ile Fallout biraları üretti. Fallout’ta konu edilen nükleer sığınaklardan birinin görselinin de üzerinde bulunduğu bira, promosyonal olarak bir süre piyasada kalacak. 12’lik kutusu 30 Pound’a satılacak olan Fallout biralarının özellikle Fallout hayranları tarafından ve koleksiyon amacıyla satın alınacağı düşünülüyor. 5 Kasım’da satışa çıkacak olan biralar marketlere ve meşhur İngiliz Pub’larına dağıtılacak.

falloutbeer[1]

Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça Bethesda’nı sürprizleri de yoğunlaştığından, biradan sonra sıranın Nuke-Cola’ya gelebileceği tahmin ediliyor. Nuke-Cola, Fallout serisinde, Amerika halkının gazlı içeceklere olan bağımlılığını alaya alan bir ürün olarak ortaya çıkmış ve oyunun takipçileri arasında çok popüler bir “espiri” konusu olmuştu. Yine de büyük içecek üreticisi devlerin, kendi ürünleriyle alay eden Nuke-Cola gibi bir ürünü piyasaya sürmek istemeyeceği de tahmin edilse de, Nuke-Cola’nın büyük popülerliği nedeniyle bu markayı piyasaya sürecek içecek firmasının büyük satış artışı yakalayabileceği de kabul edilen bir gerçek.

Bakalım Bethesda’nın yeni sürprizi ne olacak?