Fakir Hausgerate yeni süpürgeleriyle pazarın tozunu alacak

FAKIR Starky Pro 2

Geçtiğimiz yıl bir milyondan fazla satış rakamıyla tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği Darky, yeni modeliyle daha da iddialı… Darky Parquet; “trio action” teknolojisi ve hassas parke kızağıyla göz alıcı temizliğin yeni adı olacak. Darky Parquet’nin tozu üç yönden vakumlayan “trio action” yer aparatı kusursuz temizlik sağlarken; parke kızağı ise parke ve mermer gibi hassas yüzeyleri zarar vermeden temizliyor.

FAKIR-Starky+Pro-2

Dikey kullanımı ve ergonomik tasarımıyla temizlik esnasında yorulmanızı engelleyen Darky Parquet, şık tasarımı ve fazla yer kaplamama özelliği ile dikkat çekiyor. 1600 watt gücündeki Darky Parquet toz torbası gerektirmiyor. Üçgen yer aparatı sayesinde köşe bucak ayırmadan her yerdeki kiri tozu emiyor.

FAKIR-Starky+Pro-1

Evini her zaman temiz tutmak isteyenler ise tercihlerini Starky Pro elektrikli süpürgeden yana kullanacak. Toz torbası gerektirmeyen dik kuru vakum süpürgesi Starky Pro, tutma sapı ve yer aparatı çıkartıldığında el süpürgesi olarak da kullanılabiliyor. Çok yönlü temizliğe uygun aparatları ve zengin aksesuarları sayesinde koltuktan perdeye hatta duvar ve derzlere kadar farklı alanlarda kullanılabiliyor.

FAK_R-Darky_Parquet_-3_

Ayarlanabilir vakum gücü sayesinde evinizi tozlardan arındırarak sağlıklı ortamlar sağlayan Starky Pro, ergonomik yapısı ve pedallı yer aparatıyla pratik kullanım sağlıyor. 6 metre kablosu sayesinde priz arama derdine son verirken: kenar köşe aparatlarıyla da temizlenmedik yer bırakmıyor.

FAK_R-Darky_Parquet_-2_

 

Philips M1X-DJ ile her ortamın DJ’i siz olun