Facebook yorumları artık daha canlı olacak!

facebook yorum guncellemesi 21

Zaman zaman ilginç diyaloglara sahne olan Facebook’un yorum özelliğine ilgi çekici bir yenilik eklendi. Artık Facebook yorum bölümü bir sohbet penceresi gibi dinamik olacak. Detayları haberimizde.

facebook-yorum-guncellemesi-2

Facebook son aylarda yeniliklere ve değişikliklere adeta doymuyor. Sadece son 6 aylık süreçte dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook, 10’a yakın yeni özellik ve servis duyurdu. Şimdi ise ufak bir yenilik ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Facebook gönderileri ve paylaşımları altındaki yorum bölümünü ilgilendiren bu yenilik, tıpkı bir sohbet penceresini andıracak. Twitter üzerinden bazı kullanıcıların dile getirdiği söz konusu bu özellik ilgi çekici. Facebook üzerinde bir gönderiye veya paylaşıma yorum yapmak istediğiniz, eğer bir başka kullanıcı da o sırada yorum yapıyorsa bunu görebileceksiniz. Tabii ki ne yazdığını görmek mümkün değil ancak aynı WhatsApp uygulamasındaki “yazıyor…” bildirimi gibi bir bildirim görünecek. Bu özellik şimdilik test sürecinde ve sadece mobil uygulamalarda görünüyor. Genele açılmış bir özellik olmadığı için, test sürecine dahil edilmediyseniz görmeniz mümkün değil.

Aşağıdaki ekran alıntısından yeni özelliği görebilirsiniz. Üç noktanın yanında “Bir arkadaşın şu an yorum yazıyor…” yazıyor. Şimdilik sadece iOS platformunda ve test grubu üzerinde deneniyor. Twitter’da kullanıcılardan bazıları bunu “ürkütücü” bulduğunu, bazıları ile “eğlenceli” olduğu dile getiriyor.

facebook-yorum-guncellemesi-2

Apple iPad Pro için en iyi 8 kılıf!