Takipte Kal, “Fransız Kalma”

Fransiz Kalma 2

Avea’nın desteğiyle, yoğun bir tempo içerisinde çalışan iş dünyasının profesyonelleri ‘beyaz yakalılar’ için, dünya ve ülke gündemindeki en yeni haberlerin yanı sıra kültür-sanat, sinema, teknoloji, moda ve spor gibi birçok konuyu kapsayan ve güncel içerik sağlayan “Fransız Kalma” isimli uygulama hayata geçti.

Türkiye’nin en yenilikçi operatörü Avea, iş dünyasının profesyonellerine özel geliştirilen Fransız Kalma” mobil uygulaması ve mikrositesiyle, beyaz yakalılara ofisteki muhabbetlere fransız kalmamaları için yardımcı oluyor. Gündemi sürekli takip eden, gelişmelerden anında haberdar olmak isteyen beyaz yakalılar; kendilerine güncel içerik sağlayan “Fransız Kalma” uygulaması ile yoğun iş temposu içerisinde gündemi kolayca takip edebilecekler.

 Fransiz Kalma

Bu uygulamayla gündeme “Fransız Kalma”yacaksınız

Fransız Kalma” uygulamasını telefonuna indiren kullanıcılar; ülke ve dünya gündemindeki son dakika gelişmelerine ve güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşırken; sosyal hayata dair birçok konudaki yeniliklerden de haberdar olabiliyorlar. Uygulamada, kültür-sanat başlığı altında en yeni oyun ve temsiller, vizyona giren filmler ve konserler; modada en yeni trendler ve güzellik ipuçları, teknolojide en son gelişmeler ve en yeni cihazlarla ilgili güncel bilgiler yer alıyor.  

Apple, Oyun Konsolu Pazarına Giriyor!