ExpertClean ile Ocak temizliği 18 kat daha hızlı ve kolay

ExpertClean

Arçelik ankastre ocakların cam ve metal inoks yüzeylerinde kullanılan özel Nano Kaplama Teknolojisi ExpertClean , standart ocaklara kıyasla 18 kata kadar daha az su ve deterjanla hızlı ve kolay temizlik yapılmasını sağlayarak tüketicilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Arçelik, Nano Kaplama Teknolojisi ExpertClean sayesinde standart ocaklara kıyasla cam tablalı ocaklarda 18 kat, metal inoks tablalı ocaklarda 11 kat daha az su ve deterjanla inatçı ve beklemiş kirler de dahil olmak üzere daha hızlı ve kolay temizlik yapılmasını sağlıyor.

ExpertClean

Arçelik’in ankastre ocakları için geliştirdiği ExperClean teknolojisinde kullanılan kaplama ile ocak parlaklığı daha uzun süre korunuyor. Daha az su ve deterjan tüketimi sağlayan ve çevreye duyarlı teknolojisi, korozyona, çizilmelere ve parmak izine karşı da daha dayanıklı bir kullanım vaat ediyor.

ExpertClean

Arçelik ExpertClean teknolojisi, yeni ev sahibi olacaklar, evini yenilerken mevcut ürünlerini değiştirecek ve yeni evlenecek tüm çiftler için daha pratik ve tasarruflu bir kullanım ayrıcalığı sunuyor.