Acer, Aspire serisini genişletiyor

Aspire

Acer yaptığı açıklamayla, Aspire hepsi bir arada ve dizüstü bilgisayarlarının yenilenmiş modellerini duyurdu.

Ailelerin üretkenlik ve eğlence ihtiyaçlarını desteklemek için tasarlanan yeni Aspire bilgisayarlar, aynı zamanda ev ortamına tarz ve şıklık katıyor.

Acer Aspire S Serisi hepsi bir arada bilgisayarlar, kullanıcılara keyfini çıkarabilecekleri minimalist ancak modern bir çalışma alanını kendi evlerinin rahatlığında sağlıyor. Ailelerin günlük bilgi işlem ve eğlence ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan 32 inç ekranlı model, 13. Nesil Intel Core i7-13700’ye kadar masaüstü işlemcilerden ve Intel Arc A-Serisi grafik kartından, güç alırken, 27 inçlik model ise en yeni 12. Nesil Intel Core i5 ve i7 işlemcilerin yanı sıra ve en çok ihtiyaç duyulan anlarda üstün çoklu görev performansı sağlayan Intel Iris Xe grafik kartı tarafından destekleniyor.

Aspire

Acer Aspire 5 Dizüstü Bilgisayarlar

Acer Aspire 5 serisinin yeni modelleri, güçlü 13. Nesil Intel Core işlemciler ve ışın izleme için gelişmiş yapay zeka teknolojisi ile donatılmış NVIDIA GeForce RTX 2050 GPU’lardan güç alıyor. Bu özellikler dizüstü bilgisayarları performans ve çok yönlülük isteyen kullanıcılar için ideal bir seçim haline getiriyor. Ev kullanıcıları için çok yönlü bir kullanım deneyimi sunan Aspire 5 Serisi ayrıca 32 GB’a kadar DDR4 bellek ve 1 TB’a kadar M.2 SSD ile geliyor ve blogger’lara, fotoğrafçılara ve öğrencilere aynı anda bir dizi uygulama aracılığıyla içerik üretmelerine ve yaratıcı yönlerini ortaya koymalarına olanak tanıyan temel araçları kullanabilecekleri gücü sağlıyor.

Aspire

 

15 inçlik dizüstü bilgisayar bir QHD ekrana ve 16:9 en boy oranına sahip olduğundan, ev dizüstü bilgisayarlarının çarpıcı ekranıyla kullanıcılara net ve rahat bir izleme deneyimi sunuluyor. 14 inçlik versiyonda ise 16:10 en boy oranına sahip bir FHD ekran ve göz alıcı IPS geniş görüntüleme açısında dar çerçeveler bulunur.

Acer Aspire 3 Dizüstü Bilgisayarlar

Pratik çoklu görev işlevleri için tasarlanmış Acer Aspire 3 Serisi, ailenin tüm üyelerine hitap eden bütçe dostu, kullanımı kolay dizüstü bilgisayarlar olarak karşımıza çıkıyor. Yeni Intel Core i3-N serisi işlemcilerden güç alan dizüstü bilgisayarlar işten, eğitimden veya oyundan daha fazlasını isteyenler için her zaman kullanıma hazır bir deneyim sunuyor.

Aspire

 

Temelinde performans ve üretkenlik olan bilgisayarların geliştirilmiş termal sistemleri, fan yüzey alanında yüzde 40 artış ve optimize edilmiş hava akışı ile daha soğuk iç kısımlar için ise ek yüzde 17 termal kapasite sağlayarak fişe takılı değilken daha uzun ve daha verimli kullanım sağlıyor.

Yalnızca 1,6 kg ağırlığında ve çeşitli renklerde sunulan 18,9 mm metal kasaya sahip Aspire 3 serisi daha hafif ve daha ince olacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Aileler, 1080p FHD ekranı sayesinde internette gezinirken veya film izlerken keskin, ayrıntılı görüntüler elde ederken, Acer’ın BlueLightShield teknolojisi göz yorgunluğunu en aza indirmek için mavi ışık emisyonunu azaltıyor.

FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried mahkemede: “Suçsuzum”