Euro Truck Simulator 3 çıkacak mı? İşte yanıtı

Euro Truck Simulator 3

Dünyanın en çok tercih edilen oyunlarınının bir üst versiyonu çıkarken herkes Euro Truck Simulator 3 ile alakalı dedikodulara başladı. Hadi gelin bu oyunda yeni bir versiyon çıkar mı ayrıntılı bir şekilde bakalım.

SCS Software tarafından yapılan çalışmalar sonucunda; Euro Truck Simulator 3 çıkar mı soruları iyice yankılanmaya başladı. Bugüne kadar en çok satılan SCS Software oyunu olması nedeniyle şirketin gözbebeği diyebiliriz. Yeni gelen sesli navigasyon ve harita genişletmeleri gibi bazı önemli özellikler, daha şimdiden heyecan yarattı diyebiliriz. Aynı zamanda bu yeni özellikler, başka bir durumun daha habercisi.

Euro Truck Simulator yeni versiyon ile gelecek mi?

Oyun şirketleri veya uygulama geliştiren kuruluşlar, eğer yeni bir versiyon çıkaracaklarsa genellikle öncekini güncellemez. Bu durum aynı zamanda bir işarettir. SCS Software tarafından yapılan çalışmalar, genellikle güncelleme ağırlıklı. Bu nedenle yeni bir versiyonun çıkma ihtimali son derece düşük.

Euro Truck Simulator 3

Oyun şirketleri, mevcut oyunları popülerse ve sorun yaratmıyorsa genellikle üst versiyonu çıkarmaz. Steam Atölye desteği ve Oyuncu kitlesinin yanlarında olması nedeniyle SCS Software, Euro Truck Simulator 2 oyununa devam ediyor. Böylece mevcut popüler işi devam ettirmek istiyor. Tüm bunlara ek olarak Resmi yama ve DLC’lerle birlikte işler yolunda gibi görünüyor.

Euro Truck Simulator 2 oyununa ek olarak bir üst versiyon çıkarsa, lisans sözleşmeleri yeniden yapılacak. Araç üreticilerinin lisanslarını yeniden almak istemiyorlar ve böylece ek maliyetlerden kurtulma amacındalar. Bütün bunlar bir araya gelince yeni versiyon çıkarmak için pek bir sebep kalmıyor.