Etkileşimli Toplantı Odası Sisteminde Devrim

Epson EB 1400Wi 2

Etkileşimli Toplantı Odası Sisteminde Devrim

Epson EB-1400Wİ toplantı sistemlerine yeni bir boyut getirdi. Günümüzün modern işyerleri için tasarlanmış 2.600 lümen projeksiyon sistemi, toplantı odalarına verimlilik katacak.

Epson’un etkileşimli toplantı odası sistemiyle, toplantılarınızı interaktif hale getirin. Epson; ultra kısa yansıtmalı projeksiyonu ile etkileşimli beyaz tahtayı, kağıt panosunu ve daha fazlasını tek bir cihazda birleştirerek verimli çözümler sunuyor.

Epson EB-1400Wİ ile her şey çok kolay

Epson EB-1400Wİ ile harici kaynaklardan içerik yakalayabilir, etkileşimli projeksiyonu ve Epson’un kullanımı kolay etkileşimli araçlarını kullanarak içeriği paylaşabilir, birleştirebilir, kaydedebilir, yazdırabilir ve hatta e-posta ile gönderebilirsiniz.

Epson-EB-1400Wi-1

Kullanımı oldukça basit olan EB-1400 serisi herhangi bir odaya kolayca kurulur; bilgisayarlar, mobil cihazlar, kablosuz ofis ağları ve USB flash sürücüler dahil çok çeşitli kaynaklara bağlanabilir.

Tek taraflı sunum artık tarihe karışıyor

Kısa mesafeden 100 inç boyutuna kadar görüntü yansıtabileceğiniz EB-1400Wİ projektör parlama ve gölgeleri ortadan kaldırarak mükemmel görüntüler elde etmenize olanak sağlar. İş yerleri için devrim niteliğinde olan ve tek taraflı sunumlara son veren Epson teknolojisiyle, gerçek zamanlı açıklama ekleyebilir ve çoklu konum özellikleriyle izleyici katılımını maksimuma çıkarabilirsiniz.

Dijital pano özellikleri sizi şaşırtacak

Bilgisayara ihtiyaç duymadan dijital pano yaratarak oluşturulan içeriği USB anahtarı veya belge kamerasından kaydedebilir, gönderebilir veya çekilen görüntülere açıklama ekleyerek sunumunuzu dizayn edebilirsiniz. Masa üstünde de kullanılabilen EB-1400Wİ projeksiyon ile belgelerinizi, sunumlarınızı veya çizimlerinizi tablet ve akıllı cihazlardan doğrudan aktarabilirsiniz.

Apple Kablosuz Şarj Patenti Aldı