EPSON’un QR Kod Bağlanabilirlik Özellikli İlk Taşınabilir Projektörü: EB-W28

EB W28 2

EB-W28, 3LCD projektörlerdeki inovatif QR kod özelliğiyle Epson’un dünyanın en iyi etkileşimli projektör deneyimleri oluşturmaya yönelik çalışmalarının bir ürünü.

Türkiye’de satışa yeni sunulan Epson EB-W28 ilk çıkışını özel bir kampanyayla yapıyor. Stoklarla sınırlı kampanyada yedek lamba hediye ki bu da 12 bin saat lamba ömrü anlamına geliyor.

Siz sadece QR kodu tarayın, yeter…

Yenilikçi ve yeni iProjection özelliği sayesinde akıllı cihaz içeriğini paylaşmak için tek yapmanız gereken yansıtılan QR kodu taramak. iProjection QR kod bağlantısı akıllı telefon veya tablet sahibi olan herkes için EB-W28’e bağlanmayı kolaylaştırır. Epson iProjection uygulamasını akıllı cihazınıza indirdikten sonra tek yapmanız gereken EB-W28′den yansıtılan QR kodu taramaktır. Akıllı cihazınızdaki görüntüyü almak ve daha büyük bir kitleyle paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı…

EB-W28-2

QR kod bağlanabilirliği EB-W28 bağlantısında seçim, esneklik ve kolaylığı artıran özelliklerden sadece biri. HDMI girişi MHL uyumludur ve akıllı cihazın bir akıllı telefon veya tablete kablo ile bağlanmasına olanak tanır. Trapezoid düzeltme ve optik yakınlaştırma özellikleriyle bu model, etkili sunumlar için yüksek görüntü kalitesi ve esnek konumlandırma sunacak şekilde tasarlanmıştır. Toplantılarda bölünmüş ekran işlevini kullanarak karşılaştırmalar yapmak kolayca mümkündür.

WXGA çözünürlük, 10.000:1 kontrast oranı ve 3.000 Lümen parlaklığıyla EB-W28, parlak ve canlı renkler için eşit derecede yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı (CLO) ve üç kat daha parlak renkler sağlamak için Epson’un 3LCD teknolojisine sahiptir.

Özellikle küçük iş yerleri ve kurumsal ofislerde kullanım için tasarlanmış olan EB-W28, toplantı odaları arasında kolay ve hızlı bir şekilde taşınacak kadar hafiftir. Epson Ağ Projeksiyonu (özel ayarların birçok projektör arasında paylaştırılması için) ve Çok Bilgisayarlı Projeksiyon yazılımı moderatör kontrolüne ve maksimum 50 kullanıcının içerik paylaşmasına olanak tanır.

Facebook Gizli Servisini Devreye Soktu!