Yılda 19 Milyon Yazıcı, Saatte 300 Adet Projektör

maxresdefault 1

Epson’un iş ortaklarıyla bir araya gelerek yeniliklerini paylaştığı global roadshow etkinliğinin İstanbul ayağı 16 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Epson projektörler yeni nesil teknolojileri ile katılımcılara görsel bir şölen sundu.

Yılda 19 milyon yazıcı, saatte 300 adet projektör

Tanklı yazıcılardan kurumsal çözümlere, projektör lerden etiket yazıcılara, geniş format uygulamalardan tarayıcılara; Epson’un tüm ürün segmentlerinin sergilendiği etkinlikte ortaya çıkan rakamlar da oldukça iddialı.

Epson 2017 yılında 19 milyon yazıcı üretti ve firma dünya genelinde saatte 300 adet Epson markalı projektör satıyor. IDC verilerine göre 2020 yılına kadar, işletmelerin %35’inde inkjet baskı teknolojileri kullanılıyor olacak. Yine IDC verilerine göre 2017’de Epson’un Batı Avrupa kurumsal iş inkjet pazarındaki payı % 38.

Epson yazıcıları sınır tanımıyor

Epson kurumsal inkjet yazıcılar, muadil lazerlere göre % 94 daha az atık üretiyor. Epson kurumsal inkjet yazıcılar, muadil lazerlere göre % 96 daha az enerji harcıyor. Epson AR-GE için günde 1,5 milyon $ yatırım yapıyor. Epson yazıcılarda her gün 1.940.000.000 fatura basılıyor.

Epson projektörleri dünyanın tercihi

Dünyada 100 milyon çocuğun eğitim sürecinde Epson projektörleri kullanılıyor. Epson projektörleri Dünya üzerinde 5 milyondan fazla toplantı odasında aktif olarak kullanılmakta. Epson projektörleri hakkında daha fazla bilgi almak ve son modelleri yakından görmek için yukarıdaki videomuzu izleyebilirsiniz.

Epson EB-U05 Full HD projeksiyon inceleme