Essential Phone’u Tamir Ettirmek Neredeyse İmkansız

essential phone 1

Geçtiğimiz günlerde teslimatlarına başlanan Essential Phone’u parçalarına ayıran iFixit’e göre bozulduğu taktirde telefonu tamir ettirmek neredeyse imkansız.

Bildiğiniz gibi Android’in yaratıcısı tarafından kurulan Essential ilk akıllı telefonu Essential Phone’u kısa bir süre önce satışa çıkardı. Şık tasarımı ve etkileyici özellikleri ile dikkat çeken telefon yoğun ilgiyle karşılandı. Ancak telefon hakkında ortaya çıkan yeni bir bilgi Essential’ın ilk telefonunu satın almak isteyenlerin fikrini değiştirebilir.

Teslimatlarına başlanan Essential Phone’u test etme şansı yakalayan iFixit’a göre telefonu tamir ettirmek neredeyse imkansız. Telefonu parçalarını ayırarak tamir edilip edilemeyeceğini inceleyen iFixit, telefonun tamir edilebilme seviyesine 10 üzerinden 1 verdi. Telefonun titanyumdan yapılan gövdesi ve seramik arka paneli telefonu açıp tamir etmeye oldukça zorlaştırıyor. Bunun yanı sıra batarya veya USB girişini çıkarmak da neredeyse imkansız. Bu yüzden eğer telefon bozulursa tamir edilmesi oldukça zor görünüyor.

essential

Volkswagen Arteon 2.0 TDI 2018 İngiltere Yolunda