Eski Telefonların Bataryalarını Atmayın: BETTER RE

better re

Yapılan araştırmalara göre akıllı telefon kullanıcıları her yıl telefonlarını yenilir ve eski telefonlar atıl şekilde kenarda kalıyor. BETTER RE isimli proje bu atıl durumdaki telefonların bataryalarını kullanarak çevreye duyarlılığa vurgu yapıyor.

better-re-eski-pillerinizi-degerlendirin

Onlarca farklı marka her yıl onlarca farklı yeni akıllı telefonu satışa çıkarıyor. Daha büyük ekranı, daha yüksek performanslı ve daha iyi kameraya sahip akıllı telefonları alırken eski akıllı telefonunuzu ne yapıyorsunuz? Akıllı telefon bataryalarının ömrü, doğru kullanıldığında 5 yıl hizmet verebiliyor. Çevreye duyarlı bir KickStarter projesi bu soruna parmak basıyor ve atıl durumda olan akıllı telefon bataryalarını yeniden değerlendirmek için harika bir fırsat sunuyor. 50.000 Dolar hedef koyan proje daha süresi olmasına rağmen şimdiden 57.000 Dolara ulaştı.

BETTER RE aslında içi boş bir kutu olarak geliyor. Piyasada bulunan tüm akıllı telefon bataryalarıyla uyumlu olan BETTER RE’nin içine eski bir akıllı telefon bataryası takıyorsunuz ve BETTER RE o anda taşınabilir bir güç kaynağına dönüşüyor. Genişleme portu olan BETTER RE alırsanız, birden fazla cihazı birbirine bağlayarak daha yüksek kapasiteli bir güç kaynağı elde edebiliyorsunuz. BETTER RE’nin farklı seçenekleri var. USB kablosuyla, eski bir pille veya birden fazla ürünü bir paket halinde alabiliyorsunuz. En basit haliyle 44 Dolardan başlayan fiyatlarla satılacağı söyleniyor. BETTER RE için hazırlanan tanıtım vidoesunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Tabletle Kontrol Edilebilen Tarım Uygulaması: OPCOM Farm