Stil Sahibi Erkeklerin Kurtarıcısı : Braun Series 9

Series 9

Braun Profesyonel Sakal Düzeltici Series 9 ile kontrol parmaklarınızın ucunda! Braun Profesyonel Sakal Düzeltici Series 9, stil sahibi erkekleri her an berberden çıkmış gibi hissettirecek!

Sonbahar; serin akşamlar ve giderek yoğunlaşan günlük hayat temposunu beraberinde getiriyor. Bu yoğun günlerde kişisel bakımınıza dikkat etmek her zamankinden daha zor olabilir. Braun Profesyonel Sakal Düzeltici Series9, sunduğu profesyonel hassaslık ve 180 dakikalık çalışma kapasitesi ile istediğiniz her an berberden yeni çıkmış gibi hissetmenizi sağlayacak.

Series 9

Braun Profesyonel Sakal Düzeltici Series 9 

Braun Profesyonel Sakal Düzeltici Series 9 sunduğu profesyonel hassaslık ve %100 kontrol kabiliyeti ile istediğiniz her an berberden yeni çıkmış gibi hissetmenizi sağlar. Uzun ömürlü keskin ProBlade ulaşılması zor kılları dahi yakalayarak pürüzsüz bir traş deneyimi sunar. 0,5 mm hassas adımlardan oluşan 40 farklı uzunluk seçeneği, sakallarınızı tam istediğiniz uzunlukta kesebilmenize yardımcı olurken rakipsiz kontrol sağlayan kilitleme özelliği ise tıraş sırasında oluşabilecek hataları önler.

Braun Profesyonel Sakal Düzeltici Series9, sahip olduğu AutoSense teknolojisi sakallar için mükemmel düzgünlük sağlar. Güçlü Li-İon pili sayesinde 180 dakika çalışma kapasitesi sunan Braun Profesyonel Sakal Düzeltici Series 9, şarj istasyonu sayesinde her an kolaylıkla şarj edilebilir. %100 su geçirmez Braun Profesyonel Sakal Düzeltici  , içerisinde yer alan 10 farklı berber aracı ile her kullanımda keskin hatlar, yumuşak kademelendirme ve sorunsuz düzeltmeler için profesyonel bir dokunuş sağlar.

Monster Pusat Ghost Pro kablosuz oyuncu mouse incelemesi