Epson’dan Öğrencilere Masaüstü Canlı Yayın

EPSONDC20

Epson’un masaüstü modeli DC20 ile dersler artık çok kolay…İdeal sınıf görüntüleyicisi DC20, 1/2,7 inç geniş CMOS sensör ve HDMI arabirim full HD 1080 piksel yüksek çözünürlük ve 120x maksimum zoom özelliklerine sahip.

Haritalar ve büyük şemalar kolaylıkla ve eksiksiz yansıtılırken; LED ışık, görülmesi zor nesnelerin aydınlatılmasını sağlıyor. Ekran, iki farklı kaynağın aynı anda bağlanmasına olanak verdiğinden, mikroskop eklentisi ile mikroskobik dünyalar gerçek zamanlı olarak gözlemlenebiliyor.

EPSON DC20 proj

DC20, daha fazla kullanım esnekliği için üç farklı yönde döndürülebilir ve depolama amacıyla kolaylıkla katlanıp kaldırılabiliyor. Canlı görüntülerin üzerine çizim yapma ve öğrenim noktalarının çizimle gösterilmesi için gerçek zamanlı açıklama ekleme gibi bilgisayarsız işlevler ile bir USB fare, doğrudan görüntüleyiciye bağlanabiliyor. Bilgisayarsız kayıt ve oynatma özelliği, video çekiminin film haline getirilebileceği, doğrudan 1 GB dahili bellekte depolanabileceği ve sonraki derslerde yeniden oynatılabileceği anlamına geliyor.

EPSON DC20

An be an takip

Öğretmenler, bu gelişmiş yazılım sayesinde derslerini canlandırabiliyor. Örneğin hızlandırılmış video, 72 saate kadar video çekimi için kullanılabilir ve bir bitkinin büyümesi gibi yavaş gelişen olayların fen derslerinde kullanılabilecek filmlere dönüştürülmesine olanak tanıyor. Öğrenciler bu sayede bir bitkinin gelişimini an be an takip edebilirler. Ayrıca dahili mikrofon ile öğretmenler, video dosyalarına sesli yorumlar ekleyebilir, videoları etiketleyebilir ve video paylaşım web sitelerine yükleyebilirler.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 722 $+KDV

Mark Zuckerberg’den Apple’a Ağır Eleştiri!