Epic Games’te her gün bir oyun bedava olacak!

epic games store

Epic Games, bu ayın son 15 gününde oyun severleri oyuna doyurmaya hazırlanıyor. İşte detaylar!

Epic Games’te her gün bir oyun bedava olacak! Dijital oyun platformu Epic Games, ücretsiz oyun verme politikasına son sürat devam ediyor. Bildiğiniz gibi şirket zaten her hafta en az iki oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Ancak Epic bu sefer çok daha kapsamlı bir kampanya ile karşımızda olacak. Geçen yıl yapılan “15 Days of Free Games” kampanyasının bir benzerini bu sene de göreceğiz gibi. İşte detaylar!

Epic Games Launcher

Epic Games’te 15 gün boyunca her gün bir oyun bedava olacak!

Hatırlayacağınız üzere Epic Games geçen yılın son 15 gününde her gün bir oyunu ücretsiz yapmıştı. Aynı kampanyanın bu sene de kullanıcılar ile buluşturulacağı müjdesi ortaya çıktı. Buna göre kampanya kapsamında bedava oynanabilecek olan ilk oyun 16 Aralık’ta açıklanacak. Ancak bu oyunun ne olduğu şimdiden sızdırıldı bile. Gelen detaylara göre bedava sunulacak olan ilk yapım Shenmue III olacak. Diğer oyunlar hakkında henüz bir sızıntı söz konusu değil ancak birkaç gün içinde oyunların tamamını öğrenebiliriz. Çünkü geçtiğimiz sene böyle olmuştu.

Shenmue III 2019 senesinde PC ve PlayStation için çıkışını gerçekleştiren bir oyun. Oyunda babasının intikamını almak üzere yola çıkan Japon dövüş sanatları ustası 18 yaşındaki Ryu Hazuki’nin hikayesine konuk oluyoruz. Öyle gözüküyor ki Epic Games kullanıcılarını yine oldukça eğlenceli dakikalar bekliyor!

Epic Games yeni özelliği büyük kolaylık sağlayacak: Rahat bir nefes alabilirsiniz