Epic, Fortnite için bir güncelleme getiriyor

Epic, Fortnite için bir güncelleme getiriyor

Epic Games’in özelliği kaldırmasından iki hafta sonra, Building Fortnite’a geri döndü. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Epic, Cumartesi günü Fortnite’ın klasik Battle Royale modunu oyunun gündelik akışına yeniden ekledi. Şimdi yeni tanıtılan Zero Build moduyla sunulan özellik hem bireysel olarak hem de iki veya daha fazla oyuncudan oluşan bir grubun parçası olarak karşımıza çıkıyor. Epic, 20 Mart’ta oyunda ikinci Sezon’un başında Fortnite’den söz konusu özelliği geçici olarak kaldıracağını duyurdu. Şirket, PUBG’nin başarısını gördükten sonra 2017’de bir battle royale modu yayınlamaya karar verdiğinde, bu özelliğin oyunu öne çıkaran şey olduğu anlaşıldı. Şirketin cumartesi günkü açıklamalarına bakılırsa çoğu insan, her zaman geçici olması amaçlanmış olsa bile, Building özelliğinin kaldırılmasından memnun değildi. Şirket de bunun farkında olacak ki özellik kısa sürede geri getirildi.

Epic, Fortnite için bir güncelleme getiriyor

Epic’in bir süredir Apple ile de başı dertte. Üçüncü taraf uygulama mağazasında ortaya çıkan problemler uzun süredir şirketin canını sıkıyordu. Davalarla uzayan bu konu bir türlü sonuca varamadı ve hala Apple’ın üçüncü taraf uygulamaları ödemeleriyle ilgili problemler devam ediyor. Fortnite oyunu da özellikle pandemi döneminde patladı. Herkesin dilinde olan oyun yoğun ilgi görüyordu diyebiliriz. Özellikle ABD’de bir çok oyuncusu olan Fortnite ülkemizde de bir kitleye sahip diyebiliriz. Şirketin oyunla ilgili geliştirme hamleleri bir süre daha devam edecektir.

Galaxy Z Fold 4 ekran altı parmak izi okuyucusuyla gelecek