En iyi iPhone uygulamaları açıklandı

app store

Apple, her yıl olduğu gibi bu yılda da en iyi iPhone uygulamaları ve oyunları ile karşımıza çıktı. Bakalım 2020’ye damgasını kim vurmuş?

Apple bugün yılın en iyi iPhone, iPad ve Mac uygulamaları ve oyunlarının yanı sıra, yıl boyunca en popüler ücretsiz ve ücretli uygulamaları ve oyunları ortaya çıkaran 2020’nin En İyi Oyunlarını ve 2020’nin En İyi Uygulamalarını içeren listeleri paylaştı.

En iyi iPhone uygulamaları ve oyunları

Among Us! 2020’nin en iyi ücretsiz oyunu oldu ve onu Call of Duty: Mobile, Roblox ve Subway Surfers izledi.

Ink Inc. Tattoo Drawing dördüncü ücretsiz uygulama olurken, Magic Tiles 3: Piano Game beşinci sırayı aldı. Mario Kart Tour da listeye girerek 15. sırada kendine yer buldu.

Minecraft yılın en çok kazanan oyunu olmayı başardı ve onu Plague Inc., Heads Up !, Monopoly, Bloons TD 6, Geometry Dash ve NBA 2K20 izledi. Bu oyunların çoğu, Minecraft ve Plague Inc. uzun süredir en üst sıralarda yer alırken, genellikle yıl sonunda listelerin başında yer alıyor.

Zoom, iOS cihazlarında en iyi ücretsiz uygulama oldu ve onu TikTok, Disney +, YouTube, Instagram, Facebook ve Snapchat takip etti.

En iyi iPhone uygulamaları

Ücretli uygulamalar arasında fotoğraflardaki dağınıklığı hızla gidermek için TouchRetouch, Procreate Pocket, Facetune, HotSchedules ve AutoSleep Uyku İzleyici bulunuyor.

Apple iPhone için cesur bir adım atmaya hazırlanıyor

Apple, App Store’un Bugün merkezinde yılın en iyileri ile ilgilenenler için tüm bu uygulamaların ve oyunların indirilebileceği bölümleri bugün sundu. Dilerseniz App Store’dan yıla damgasına vuran yapımlara göz atabilirsiniz.