Elektronik sigara ve akıllı telefon tek üründe!

Elektronik sigara ve akıllı telefon

Elektronik sigara ve akıllı telefon birbirlerinden tamamen ayrı ürünler. Ancak bu şimdiye kadardı. İşte size en ilginç telefonlardan biri.

Öyle bir akıllı telefon düşünün ki hem standart bir akıllı telefon özelliği taşısın hem de elektronik sigarayı içerisinde barındırsın. Vaporcade markasının Jupiter isimli modeli bu ilginç iki özelliği de içerisinde barındırıyor. Android 4.4 işletim sistemli bu telefon tam anlamıyla sigara tiryakileri için tasarlanmış.

jupiter-1

Elektronik sigara ve akıllı telefon tek üründe!

Optimist bakacak olursak Vaporcade Jupiter bir akıllı telefon. Bardağın diğer tarafından baktığımızda ise bir elektronik sigara. Cihaz, üzerinde tıpkı bir anten gibi elektronik sigara barındırıyor. Bunu Galaxy Note ailesindeki S-Pen isimli dokunmatik kaleme de benzetebiliriz. 3G ve 4G destekleyen ayrı versiyonları var ancak işlev ikisinde de aynı. 3G destekli model 300 dolara, 4G destekli model ise 500 dolara satılıyor. Elektronik sigara ve akıllı telefon bölümlerinin bataryası ayrı, dolayısıyla elektronik sigarayı kullanırken telefonun şarjı bundan etkilenmiyor. Marka bu ürünü “Hücresel Elektronik Sigara” olarak tanımlıyor.

Donanımsal olarak elektronik sigara ve akıllı telefon ürünlerini birleştiren telefonda işin yazılım tarafı da unutulmamış. Akıllı telefonun içerisindeki bir yazılım ile sigara alışkanlığınızı kayıt altına alabiliyorsunuz. Sigara aromasını, günlük nikotin ihtiyacınızı ve sigara içme geçmişinizi uygulama içerisinden görmeniz mümkün. Ürünün FAA’dan onay aldığı internet sitesinde yazıyor. Ancak yine en iyisi sigaranın her türlüsünden uzak durmak.

jupiter-2

HTC One A9 ses performansı