Porsche Mission X gümbür gümbür geliyor!

bbw

Porsche, şık ve performans odaklı araçları ile dikkat çekerken son olarak tanıttığı araba da, kendine hayran bıraktırıyor. Şirketin yeni elektrikli hiper araba Porsche Mission X konseptiyle işleri bir sonraki seviyeye taşıyor.

Porsche, şaşırtıcı yeni konsept modeli Mission X’i tanıttı. Tamamen elektrikli hiper araba, Porsche’nin alışılagelmiş tasarım dilinden radikal bir şekilde ayrılıyor, ancak şirketin elektrikli araçlardaki geleceği konusunda ciddi olduğu açık. Mission X, birleşik 1.000 beygir gücü üreten bir çift elektrik motoruyla çalışıyor. Bu, araca 200 milin üzerinde bir azami hız ve 0’dan 60 mil/sa hıza sadece 2,5 saniyelik bir hızlanma süresi veriyor.

Porsche Mission X

Araba ayrıca 300 milin üzerinde bir menzil sağlayan 900 voltluk bir pil takımına sahiptir. Tasarım açısından araç, Porsche’nin daha önce ürettiği hiçbir şeye benzemiyor. Otomobil, geniş bir panoramik ön camın ve bir çift martı kanadı kapının hakim olduğu şık, aerodinamik bir gövdeye sahiptir. Sürücüye odaklanan minimalist bir tasarıma sahip iç mekan da aynı derecede etkileyici.

Porsche, Mission X’i üretime sokma planlarını henüz açıklamadı, ancak şirketin elektrikli araçlara yönelik gelecek vizyonunu sergilemek için konsept otomobili kullandığı açık. Araç, Porsche’nin cesur ve iddialı bir ifadesidir ve nereye giderse gitsin tüm dikkatleri üzerine çekeceği kesin.

AOC 27 inçlik yeni monitörünü piyasaya sürdü