Elden Ring’in Yeni Güncellemesi Çıktı

Elden Ring DLC

FromSoftware, Elden Ring için 1.14 sürümündeki güncellemeyi yayınladı. Bu güncellemeyle birlikte neler değişiyor? Ne gibi yenilikler var?

Elden Ring‘in DLC’si Shadow of the Erdtree’nin çıkışından bu yana üç ay geçti ve birçok oyuncu son boss Promised Consort Radahn’ı yenmekte bir hayli zorlandı. Bu boss zaten zor bir yapımda oyuncuların daha çok ter dökmesine neden oldu. DLC’yi birçok kişi bitirebildi, ama nasıl bitirebildi işte bunu da sormak lazım. Şimdi ise işler değişti. FromSoftware daha fazla oyuncunun Shadow of the Erdtree’yi bitirebilmesini sağlamak için 1.14 sürümünde yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme son boss’u biraz daha kolaylaştırıyor ve önemli değişiklikler içeriyor. Diğer bir tabirle Promised Consort Radahn nerf’lendi de diyebiliriz.

DLC’de oyuncular boss arenasına girdiği gibi boss’ların çoğu hemen saldırıya geçiyor. İşte bu duruma el atıldı. Yani boss’lar hemen bodoslama saldırıya geçmeyecek. Artık boss savaşlarının başında oyuncuların savaşa alışma şansı var.

elden ring

Promised Consort Radahn’a gelecek olursak, son boss’un bazı saldırı hareketleri yeniden ayarlandı ve verdiği hasar biraz daha düşürüldü. Bazı silahsız saldırıların saldırı menzili azaltıldı, bazı saldırı efektlerinin de görünüşleri düzeltildi. Özellikle saldırı efektlerinde yapılan iyileştirme önemli. Çünkü son boss’un belirli saldırılarını net şekilde görmeyi zorlaştıran altın efektleri vardı ve ne tür bir saldırı yapacağını bilmeyi zorlaştırıyordu.

Shadow of the Erdtree 1.14 güncellemesinde PvP’de iyileştirme, bazı ekipmanlarda genel değişiklikler, bazı silah saldırılarında düzeltmeler ve çeşitli büyüler için ince ayarlamalar yer alıyor. Bunlarla birlikte Elden Ring’in performansını etkileyen geliştirmeler de var.

Sony PS5 Pro, Gelişmiş GPU, Yapay Zeka geliştirmesi ile Piyasaya Sürüldü