Ekmek kızartma makinesi görünümlü çoklu sarjlar çok tutulacak

foaster

Günümüzde insanlar bir telefonla yetinemiyor. Çantalarından birden fazla akıllı telefon taşıyanlar için geliştirilen çoklu sarj, ekmek kızartması makinesi görünümüyle dikkat çekiyor.

Tabletler,akıllı telefonlar ya da iPod’lar hayatımızın büyük bir kısmını kapladı.Kullanıcıya birçok kolaylık sağlıyor ancak sarj derdine bir son bulunamıyor.Hepsini aynı anda sarj etmek için ayrı ayrı sarj cihazları var.Oldukça kullanışlı bir çoklu sarj olan Foaster ile bu sıkıntılardan kurtulabilirsiniz. Tasarımı mutfak aletine bensede yeri mutfak değil.

Çoklu priz misali bir cihaz olan Foaster ile aynı andan birden fazla akıllı cihazınızı sarj edebilirsiniz. Kablo kalabalığını ortadan kaldıran cihaz sevimli tasarımı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Foaster, Apple ve Android cihazlarla uyumlu. Telefonun büyüklüğüne göre de her iki yanında açılarak genişleyebiliyor.

foaster

Sarj cihazlarının yerleştirileceği yuvalarda, cihazların büyüklüğüne göre değiştirilebiliyor. Aynı anda hem Android hem de Apple platformlu bir cihazı sarj edebilirsiniz. İşinize yarayacak bu sevimli cihaz henüz satışa sunulmadı. Kısa bir süre içerisinde ön siparişe açılacağı bilgisi meraklılarıyla buluştu. Eğer sizde bu cihaza sahip olmak istiyorsanız, resmi internet sitesinden son durumları takip edebilirsiniz.

Telefon Cinsel Sağlığı olumsuz etkiliyor!