Eğlenceyi Yudumlatan Mobil Yarışma: Yazı Yudumla

Sbux YaziYudumla Gorsel 21

App Store’da ‘Yazı Yudumla’ adıyla hayata geçen uygulamada, favori Frappuccino’sunu seçerek yarışmaya katılanlar, Starbucks’tan özel hediyelerin sahibi oluyor.

Starbucks’ta yaz tüm hızıyla devam ediyor. Yaz boyunca dijital dünyaya ‘Yazı Yudumla’ diyerek heyecan katan Starbucks, Frappuccino keyfini şimdi de hazırladığı mobil uygulama ile App Store’a taşıdı.

Sbux YaziYudumla Gorsel (7)

App Store’dan indirilen ‘Yazı Yudumla’ uygulamasında, önce favori Frappuccino’nuzu seçiyorsunuz. Karşınıza üzerinde adınızın yazılı olduğu Frappuccino bardağınız geliyor. Daha sonra tek yapmanız gereken, pipeti ağzınıza denk gelecek şekilde tutup güçlü bir nefesle Frappuccino’nuzu içinize çekmek. Siz içeceğinizi yudumladıkça puan kazanmaya başlıyorsunuz.

‘Yazı Yudumla’ yarışmasına Facebook hesap bilgilerinizle girdiğinizde Facebook arkadaşlarınızla da yarışmanız mümkün. Oyunda Frappuccino’sunu en hızlı yudumlayanlar aldıkları puanlara göre sıralanıyor,  12 Eylül tarihine kadar her hafta, en yüksek puanı kazanan haftanın birincisi oluyor.

4 hafta sonunda en yüksek puanı alan yarışmacı ‘Birinci’ seçilecek ve çeşitli ödüller kazanacak. Yarışmaya hemen katılmak için App Store’dan Yazı Yudumla uygulamamızı indirin.

Skoda Rapid Spaceback Görücüye Çıktı!