eFootball 2022 büyük eleştiri aldı!

pes 2020

Konami imzası taşıyan eFootball 2022 oyun severler tarafından yerden yere vuruldu. Görünen o ki Konami’nin işi hayli zor olacak. İşte detaylar.

eFootball 2022 büyük eleştiri aldı! Oyun sektöründeki köklü firmalardan biri olan Konami, bu yıl önemli bir karara imza attı. Yıllardan beridir süregelen PES serisini sonlandıran Konami, bunun yerine oynaması ücretsiz olarak sunulan eFootball 2022 ile karşımıza çıktı.

Peki eFootball 2022 temel anlamda bizlere neler vaat ediyor. Dürüst olmak gerekirse oyun ilk haliyle pek de beğenilmedi. Genel anlamda oyunu oynayanlar ve deneyimleyenler buglardan, oynanışın kötülüğünden ve grafiklerin tatmin edici olmayışından şikayetçi oldular. Bunlardan sonra geriye ne kaldı diye sorabilirsiniz.

Açıkçası mevcut haliyle eFootball 2022’nin pek de tatmin edici olduğu söylenemez.

efootball

eFootball 2022 büyük eleştiri aldı!

Pek çok oyun sever eFootball 2022 grafiklerinin mobil bir oyundan hallice olduğunu dile getirmiş. Ayrıca oynanışın da mobil oyun tarzında olduğunu ve PES 2021’de yer alan pek çok detayın eFootball 2022’de bulunmadığını söylemiş.

Dolayısıyla eFootball 2022 neresinden bakarsanız bakın sınıfta kalmış bir oyun. Mevcut durumda Konami’nin bu oyundan tatmin edici düzeyde para kazanması pek de mümkün görünmüyor. Oyunun iyi bir seviyeye ulaşması için ciddi derecede güncellemeler gerekiyor. Bakalım Konami bu yükün altından kalkabilecek mi? Elbette bunu zaman gösterecek. Bekleyip göreceğiz.

Bitcoin balina hareketleri ile karşı karşıya: Geliyor gelmekte olan