DUOBO  : Fütüristik kapsül tabanlı kahve makinesi

DUOBO

LG, ilk kapsüllü kahve makinesini tanıtmaya hazırlanıyor. DUOBO, olağanüstü kolaylık ve lezzetli, kişiselleştirilmiş lezzet sunan özellikler ve teknolojilerle kahve demleme sürecinde devrim yaratıyor.

DUOBO’nun çift kapsüllü ekstraksiyon sistemi, iki çekimli katmanlı harmanlamaya olanak tanıyarak kullanıcıların kendi özgün karışımlarını oluşturmalarını ve tadını çıkarmalarını mümkün kılıyor.

Mobil uygulaması, kullanıcıların sıcaklık ve basıncı kişisel tercihlerine göre hassas bir şekilde ayarlamalarına olanak tanıyan basit bir kontrol sağlıyor. LG Labs’ın yeni ürünü, çeşitli markaların kahve kapsülleriyle de uyumlu olup, kullanıcılara eşleştirmeleri, harmanlamaları ve kendi kahvelerini yapmaları için çok çeşitli güçler, kavurmalar ve tatlar sunuyor.

DUOBO

Uzay araştırmalarının harikalarından ilham alan bu ürün, şık ve zarif görünümü bir uzay sondasını andırıyor ve “uzayın tadı” kavramı da dahil olmak üzere yeni ve ilgi çekici tatlar keşfetme vizyonumuzu somutlaştırıyor. Ürün, tarihe bir saygı duruşu olarak, Apollo 11’in 1969’da aya ilk inişinin anısına 20 Temmuz’da piyasaya sunuldu.

DUOBO

DUOBO’nun öne çıkan özelliklerinden biri, ekstraksiyon işlemi sırasında kahve fincanlarının yerleştirildiği alana uygulanan entegre full HD IPS ekranı. Bu ekran, kullanıcılara ürüne özel animasyonlar ve kahve ile ilgili bilgiler gibi çeşitli ilgi çekici içeriklere erişim sağlayarak ekstra bir keyif katmanı oluşturuyor. Böylece gerçekten sürükleyici, keyifli ve bilgilendirici bir kahve demleme deneyimi yaratıyor.

DUOBO

DUOBO‘nun dikkat çekici özelliklerini sergilemek için LG Labs, prestijli ABD Barista Şampiyonası’nın önceki kazananları da dahil olmak üzere dünyanın en iyi altı baristası ile bir araya geldi. New York’un şık Soho semtindeki The Lost Draft kafede düzenlenen etkinlikte, yetenekli baristalar ürünün kullanım kolaylığını gösterirken, keyifli karışımlar oluştururken ve LG’nin çift kapsüllü sisteminin benzersiz faydalarını tartışırken büyülenmiş bir izleyici kitlesi onları izledi.

HUAWEI MatePad Air inceleme: İster tablet, ister laptop gibi kullanın!