Kendinize Özel Kahve Yaratmanın Tek Adresi: Kahveniyarat.com

KY Logo

Kahveniyarat.com, “Kendi tadını yakala” sloganıyla, damak tadınıza en uygun kahveyi yaratma fırsatı sunuyor.

Kahve severlere en taze kahveyi, tercih ettikleri şekilde ulaştırmak amacıyla kurulan platform, hangi kahvelerin karıştırılacağını, nasıl öğütüleceğini, hatta paket tasarımını bile kullanıcının tercihine göre oluşturan tek kahve sipariş sitesi olma özelliği taşıyor.

Kullanıcılar sitede çeşitli ülkelerden gelen ve farklı tat profiline sahip kahve çekirdeklerini karıştırabiliyor ve damak tatlarına en uygun lezzeti yakalayabiliyorlar. Oluşturdukları harman ise, öğütme biçimini seçtikten sonra espresso, filtre kahve ya da french press gibi sevdikleri şekilde öğütülüyor.

_01

Kahve severlerin tamamen kendi zevkine uygun kahve yaratabilmesine olanak sağlayan platformda, paket tasarımını dahi kullanıcılar belirliyor. İsim ve mesaj da eklenebilen renkli etiketlerden birini seçerek, kendileri ya da sevdikleri için en özel kahveyi yaratabiliyorlar. 

Kahve harmanlamayı işin uzmanına bırakmak isteyen kullanıcılar Kahveniyarat.com’un hazırladığı seçkin harmanları tercih edebiliyor. Mağazadaki Türk kahvesi harmanları ise gelenekselde yeni tatlar arayanlar için yaratıcı alternatifler sunuyor.

 _04

Kahveniyarat.com’un kurucularından Aykut Gürkan girişimlerini: “Kahveni Yarat ekibi olarak,  kahve severlere en taze kahveyi, tercih ettikleri şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Hedefimiz sadece en taze kahveyi müşterilerimize ulaştırmak değil, zengin kahve kültürünü Türkiye’de daha fazla tanıtmak ve bilgilerimizi aktarmak” diyerek açıklıyor ve platformu şöyle anlatıyor:”Her kahve çekirdeği geldiği yörenin aromasını taşır. Bu nedenle her çekirdek özeldir ve tadı özgündür. Kahvenizi yaratırken dünyanın en iyi tatlarını keşfedebilir ve zevkinize göre bu tatları karıştırabilirsiniz. Ya da gurmelerimizin hazırladığı seçkin harmanları sanal mağazamızdan sipariş verebilirsiniz. Taptaze kavrulmuş kahveniz kısa sürede kapınızda olacak“.

Kahveni Yarat fikri, 7 yıl Almanya’da kendi kahve mağazasını işleten Barista Aykut Gürkan’ın Türkiye’ye dönmesi ve Clockwork’ün kurucusu Serkan Arı ile tanışmasıyla doğdu. En iyi kahveyi Türkiye’deki tüm kahve severler için ulaşılabilir kılmak amacıyla yola çıkan iki ortak, kahve ve dijital iletişim konusundaki tecrübelerini birleştirerek Kahveniyarat.com’u kurdu.

Kahvelerin kavrulması ve öğütülüp harmanlanmasına kadar geçen süreçte oldukça titiz davranan kahveniyarat.com ekibi; sadece en taze, mükemmel tada sahip, adil ticaret ilkelerine uyan ve üzerine isimlerini gururla yazabilecekleri kahve çekirdeklerini kullandıklarını belirtiyor ve platformu tüm kahve severlerin beğenisine sunuyor. Kahvelerini yaratmak isteyenler http://www.kahveniyarat.com adresinden hemen siparişlerini verebilirler.

Angry Birds’e Fişleme İddiası!