Bosch ComfortLine ’dan yeni yılın ilk kahvaltısı

bosch

Bosch Ev Aletleri’nin yeni yıl ruhunu yansıtan kırmızı ürünleri sizi şık bir yeni yıl kahvaltısına davet ediyor. Bosch ComfortLine Ekmek Kızartma Makinesi, Filtre Kahve Makinesi ve Çay Makinesi birbiriyle mükemmel bir uyum sağlıyor. Kahvaltı sofralarının şık ve kullanışlı yardımcıları ile yeni yılın sabahlarına lezzetli başlangıçlar yapabilirsiniz.

Yeni yılda hem kendinize hem de yakınlarınıza Bosch ComfortLine ’in sıcacık kahvaltı ürünlerini hediye edebilirsiniz. Modern tasarımlarında yeni yıl kırmızısına ağırlık verilen şık kahvaltı üçlüsünden ComfortLine Ekmek Kızartma Makinesinde ekmeğin her tarafının eşit kızartılabilmesi için tasarlanmış “otomatik ortalama” özelliği, buz çözme ve ısıtma ayarları bulunuyor. Elektronik sensör teknolojisi ile mükemmel sonuçlar veren Bosch ComfortLine Ekmek Kızartma Makinesi’nin fiyatı 248 TL.

Filtre Kahve makinesi ise güne kahveyle başlamayı tercih edenlere üstün Bosch kalitesini ve konforunu sunuyor. 261TL fiyata sahip makine, nefis kahve aroması için özel demleme ve aroma tekniği kullanıyor. Damlama em niyetine sahip makinenin su haznesi ve filtresi rahatça çıkarılıp yıkanabiliyor. Çay tutkunlarının yeni yılda en büyük yardımcısı ise Çay Makinesi olacak. Kırmızı renkli modern tasarımıyla makine, 2 litre su kapasitesine ve ekstra büyük çay süzgeçli cam demliğe sahip. Bu kullanışlı çay makinesinin fiyatı ise 202 TL.

Microsoft: Windows 10 Kampanyası Abartılıydı