Dünyanın En Pahalı Akıllı Telefonları

most expensive number

#İŞBİRLİĞİ

Muhtemelen satın alamayacağınız dünyanın en pahalı akıllı telefonlarını sizler için listeledik. Bakın listemizde hangi modeller var.

Şimdiye kadar birçok akıllı telefon modeli kullanıcıların beğenisine sunuldu. Fakat en dikkat çekici modeller hep pahalı ürünler oldu. Bu ürünleri almaya paramız yetmese bile hep halimizde olmuş ve en azından bir kere aklımızın bir köşesinden geçmiştir.

Günümüzün pahalı akıllı telefonlarına baktığımızda Apple’ın iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinin yanı sıra Samsung’un Galaxy Note 4 akıllı telefonunun olduğunu görüyoruz. Bunun yanı sıra HTC’nin de M8 modeli halen yüksek fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Fakat sizin için hazırladığımız listede modifiyeli ve ekstra değer katılmış ürünler bulunmakta. Bu sayede akıllı telefonlar normal değerinin üç veya dört katına alıcı bulabiliyor.most-expensive-number

FARKLILAŞMAK İSTEYENLERE ÖZEL

Tabii ki yeterli paranız varsa bu tarz akıllı telefonları almak isteyebilirsiniz. Bunun başlıca sebeplerinden birisi farklılaşmak. Neredeyse milyonların satın aldığı akıllı telefon modellerinden sıkılıp dünyada sadece bir elin parmaklarını geçmeyecek kişide olan akıllı bir telefonu tercih edebilirsiniz. İşte size Dünyanın En Pahalı Akıllı Telefonları.