En pahalı 5 akıllı telefon

smartphones

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon sektöründeki rekabet, gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Genel olarak artan rekabetin, müşteriler için iyi olduğu söylenir. Fakat rekabetin dozajı kaçtığı zaman ortaya farklı bir tablo da çıkabiliyor.

Her sene yeni bir akıllı telefon

Akıllı telefon üreticileri, her sene yeni bir modelle karşımıza çıkıyorlar. Dolayısıyla hal böyle olunca hem sektördeki rakiplerinden, hem de kendi yaptıkları işten daha iyisini ortaya koymak zorunda kalıyorlar.

Daha doğru bir şekilde ifade etmek gerekirse, üreticiler her sene teknoloji severleri heyecanlandıracak bir yenilik ortaya çıkarmak zorunda kalıyorlar. Hal böyle olunca harcanan ar-ge masraflarının faturası da kullanıcılara kesilmiş oluyor. Doğal olarak üst segment modellerin fiyatları da arşa ulaşıyor.

Peki en pahalı üst segment modeller hangileri. Genel olarak hep en ucuz telefonlardan bahsedilir. Biz de bu sefer farklı bir şey yapalım dedik ve en pahalı 5 akıllı telefonu sıraladık. Elbette bu sıralamayı yaparken sizlerin de tahmin edebileceği üzere Türkiye fiyatlarını baz aldık.

İnternette birçok modelin geniş bir fiyat aralığı olduğu için biz de hem en ucuz fiyatı, hem de o firmanın kendi telefonu için belirlediği “tavsiye edilen satış fiyatı” nı sizler için baz aldı. İşte ortaya çıkan tablo.

Sayfa 1
Sayfa 2
Sayfa 3
Sayfa 4
Sayfa 5